36 saatte %27 ye geldi sanırım yavaş yavaş düzeliyor yardımcı olduğun için teşekkür ederimZaten orjinal bataryasıda Çin malı. Sadece birisi fason olanı o kadar. Yan sanayi serisi. Valla böyle android cihazlarda en önemli şey Batarya. Ben orjinalden tarafayım şahsen. Ama fason bir batarya %62 ye kadar 15 saatte düştüyse o bile iyi bir performans bence.![]()
Güvenli modda nasıl açabilirim?
(s3 mini için )Herkese selamlar, benim kızımda da galaxy s3 mini vardı son bir aydan beri telefon kendi kendine kapanıp açılıyordu. format attım yine aynı sorun. sonunda pilin şişdiğini farkettim yarın gidip yeni pil alacağım. senin sorununda pilden olabilir. Telefon 1 yıllıktıHocam etkin uygulamalardan baktım hiçbir program açık değil.
telefon sarj ettikten sonra ne oyun oynadım ne birisiyle mesajlaşıp, konuştum, müzik dinlemedim, film izlemedim.
sadece ayarlar bölümünden birkaç ayara baktım. taş çatlasa 3-4 dk sürmüştür o da.
sarj edeli 1s 37dk olmuş %90'da şu an. %90 boşaltılıyor yazıyor.
ekran : %42
android os : %40
android sistemi : %7
telefon : %3
hücre askıda : %2
cihaz boşta : %2
ortam sunucusu: %2
4.1.2de %1 inerdi hey gidi hey rami koklardı resmen%10 gibi bir rakam 6 saat bekleme süresi biraz normal çünkü telefonu eğer uzun süre kapatıp açmadıysak ram şişer ve artık boşatılamaz önbelleklerle dolar ve yeniden başlatılması gerek eğer yatmadan önce reset atıp yatarsanız bu rakam en fazla %5 civarı olucak bu rakamlar note 2 (3100 mAh) baz alınarak yazılmıştı