:islik
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ee nasi gidiyo orda isler En son burasi tarlaydi noldu bina mi diktiniz simdi
.NeXuS.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ee nasi gidiyo orda isler En son burasi tarlaydi noldu bina mi diktiniz simdi
NEXUS Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın bakam
İhtiyar007 Üye .NeXuS.' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın bakam Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim bakam
NEXUS Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: Benfe iyiyim saolasin gece uyandim Genişletmek için tıkla ... sonra ne oldu evi hayaletler mi bastı
Anil-D' Alıntı: Benfe iyiyim saolasin gece uyandim Genişletmek için tıkla ... sonra ne oldu evi hayaletler mi bastı
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Benfe iyiyim saolasin gece uyandim Genişletmek için tıkla ... Tam olarak nasil oldu
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: Benfe iyiyim saolasin gece uyandim Genişletmek için tıkla ... İşler nasıl?
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... iyide a101de calismiyor yani kronik olarak suan bosum
İhtiyar007' Alıntı: İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... iyide a101de calismiyor yani kronik olarak suan bosum