Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Okey hocam verdiğiniź linki bu gece denicem wipe yapıp hint romunu kurucam youtube problemi kalkarmı tahmininizce?Hocam düzelirmi sorun boşu boşuna yapmayalım?

düzelmezse servislik bi sorun var zaten bu sorunu teyit etmek için hint romunu denemenizi istedim çünkü şuan en gelişmiş rom o

firat996

Üye
Hocam sizinki nasıl düzeldi ne yaptınız?Hocam bide bu romu odinda pda'yamı yoksa ap'yemi koyucaz?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
aynı sorun bende de bi kere olmuştu. fu ll wipe ve mega wipe yapıp stok 4.4.2ye geri dönünce düzeldi. sizin sayacı artırma gibi bi lüksünüz olmadığına göre bu sorunu servise vererek yahut wipe yapıp yeni yazılım yükleyerek cozmeniz mümkün
bende 4.2 ye donerken telde invalid scriptte kaldi napmaliyim

Anil-D

Anil-D

Üye
telefon 2 gündür duruyor oyle kimsede bir sey demiyor yardim edin 4.2 ye donmem sart

firat996

Üye
Hocam bir örnek resim paylaşmanız mümkünmü sizide yordum ama odini çok iyi yapamıyorumda

bboy_junior

Üye
Hocam güncelleme gelmiş 4.4mü acaba

neb_bee

Üye
s4 telefonumda şöyle bi problem var başına gelmiş olan veya duymuş olan varmıdır. Normalde hiç bir problem yok, operatör interneti açıkken "e" çekimine düştüğü zaman ekran flip cower kapak kaptıldığı zamanki saatli ekran koruyucu gidip geliyor. hemde hiçbir kapak takılı değilken.. ne alakası var çözemedim ama e çekiminde ekran bu şekilde gidip geliyor. "h" çekiminde böyle bişey hiç olmuyor..

firat996

Üye
Asabi hocam wipe yapip hint romunu yükledim ama türkçe yok.Daha youtube kontrol etmedim.Hangi romu yüklesemde hem şu youtube sorunu hemde türkçeye çare olsa ?

cyngus06

Üye
4.4 için herkes stabil diyor ama ben telefonuma kurdugum günden beri şarjım çok çabuk bitmeye başladı. pil kullanımında ekran %55 civarında pil kullanıyor. 10 saatte bir şarj a takıyorum telefonu. acaba ne yapmam gerek. ??

firat996

Üye
Asabi hocam youtube sorunu Hindistan romu yùklemem ile çòzùlmùştùr.Fakat şimdide telefon ingilizce oldu.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Asabi hocam youtube sorunu Hindistan romu yùklemem ile çòzùlmùştùr.Fakat şimdide telefon ingilizce oldu.

keşke önceden uyarabilseydim bende dün öğrendim TR dil yokmuş maalesef. rusya veya herhangi bi 4.4.2 yükleyin

firat996

Üye
Hangi ülkenin romu daha stabil bir bilgin var mı hocam? Rusyanın romunda çok hata olduğunu duydum.Bu arada an itibari ile youtube sorunu yeniden basladı.Sabah 8den beri sorun yoktu ama yine oldu.Chromedan youtube'a girdiğimde ise sorun yok deli olucam.4.3te bu telefonun bir tane hatası yoktu.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hangi ülkenin romu daha stabil bir bilgin var mı hocam? Rusyanın romunda çok hata olduğunu duydum.Bu arada an itibari ile youtube sorunu yeniden basladı.Sabah 8den beri sorun yoktu ama yine oldu.Chromedan youtube'a girdiğimde ise sorun yok deli olucam.4.3te bu telefonun bir tane hatası yoktu.

hocam servise ver uğraşma

firat996

Üye
Hocam recovery'de Knox warranty 1 yazìyor :( Sen bana stabil tùrkçe stock rom ònerirmisin hangi ülkenin olursa olsun.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hocam recovery'de Knox warranty 1 yazìyor :( Sen bana stabil tùrkçe stock rom ònerirmisin hangi ülkenin olursa olsun.

hocam baştan soylesene sayacin 1 olduğunu. kesin çözümü söylüyorum sana. cihaza cwm recovery yükle. daha sonra recovery moda girip wipelerin hepsini yap ve format/system,format/data,format/cache,format/media yap daha sonra cihazın işletim sistemi silinecek.sonra recovery modda iken direk download moda geç TR romunu flaşla bu kadar sorun çözüldü

• Beğen
Tepkiler: firat996

firat996

Üye
Sayaç çok artarmı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sayaç çok artarmı?

sayaç 1 ise sorun yok zaten 1den fazlası olmaz isterseniz 500 kere custom rom yükleyin sayaç yine 1 olarak kalır. bude büyük bi başarı samsungu tebrik ediyoruz :alkis:

Üst Alt