Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana ios 7 dialer ve contakt türkçeye çevirir misin ve ios7 locscreen türkçe yapar mısın
musatfa17
Üye
Tasker uygulamasını çevirebilir misiniz ? Program linkte var kolaylık olsun. Şimdiden teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ibrahim 42
Üye
arkadaşlar dün yazmıştım ama yazdığım istek mesaj yok görünmüyor bu yüzden tekrar yazıyorum hata varsa kusura bakmayın desenli ekran kilidi olan app protector pro v2.21 programını türkçeye çevirirmisiniz rica etsem pc olmadığı için link veremiyorum forumda var bu proğram
Kardeşim çevirme hele şükü bitti fakat sadece %85'i türkçeleşti. Diğer kelimeler stringlerde olmadiği için türkçeleşmedi. Son kontrolleri yapip yarina paylaşirim.
racier
Üye
Hay sen çok yaşa .:-) Merakla bekliyorum
enes146
Üye
Merhaba lar derslerde program yazmak icin c++ kullaniyoruz android icin bi tane buldum ama turkce degil bi bakabilir misin.yada bildigin c++ programi varsa da olur
Kardeşim çevirme hele şükü bitti fakat sadece %85'i türkçeleşti. Diğer kelimeler stringlerde olmadiği için türkçeleşmedi. Son kontrolleri yapip yarina paylaşirim.
classes.dex dosyası, res içinde xml uzantılı dosya, res/layout klasörü içinde xml uzantılı dosyaları, res klasörü içindeki menu dosya içinden xml uzantılı dosya. Yani xml uzantılı nekadar dosya varsa (çeviriye müsaitse) hepsine bak
classes.dex dosyası, res içinde xml uzantılı dosya, res/layout klasörü içinde xml uzantılı dosyaları, res klasörü içindeki menu dosya içinden xml uzantılı dosya. Yani xml uzantılı nekadar dosya varsa (çeviriye müsaitse) hepsine bak