Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

racier

Üye
Zahmet verdik ellerine sağlık

racier

Üye
Çok güzel kullanışlı tek eksiği Türkçe olamaması sayende Türkçe olacak inşallah

Atacan-

Atacan-

Üye
Gravity sensor pro bu uygulamayı Türkçeye çevirwbilirmiyiz acaba ?

Ekli dosyalar

racier

Üye
Anladım Sağol :-)

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

akgcihan

Üye
bana ios 7 dialer ve contakt türkçeye çevirir misin ve ios7 locscreen türkçe yapar mısın

musatfa17

Üye
Tasker uygulamasını çevirebilir misiniz ? Program linkte var kolaylık olsun. Şimdiden teşekkürler.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar dün yazmıştım ama yazdığım istek mesaj yok görünmüyor bu yüzden tekrar yazıyorum hata varsa kusura bakmayın desenli ekran kilidi olan app protector pro v2.21 programını türkçeye çevirirmisiniz rica etsem pc olmadığı için link veremiyorum forumda var bu proğram

mürteza16

mürteza16

Üye
Anladım Sağol :-)
Kardeşim çevirme hele şükü bitti fakat sadece %85'i türkçeleşti. :) Diğer kelimeler stringlerde olmadiği için türkçeleşmedi. Son kontrolleri yapip yarina paylaşirim. :)

racier

Üye
Hay sen çok yaşa .:-) Merakla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
enes146

enes146

Üye
Merhaba lar derslerde program yazmak icin c++ kullaniyoruz android icin bi tane buldum ama turkce degil bi bakabilir misin.yada bildigin c++ programi varsa da olur

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Kardeşim çevirme hele şükü bitti fakat sadece %85'i türkçeleşti. :) Diğer kelimeler stringlerde olmadiği için türkçeleşmedi. Son kontrolleri yapip yarina paylaşirim. :)
Çevirdiğin proğramı gönder ben dier dosyalarına bakayım.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Diğer dosyalar nerede olabilir?
classes.dex dosyası, res içinde xml uzantılı dosya, res/layout klasörü içinde xml uzantılı dosyaları, res klasörü içindeki menu dosya içinden xml uzantılı dosya. Yani xml uzantılı nekadar dosya varsa (çeviriye müsaitse) hepsine bak ;)

mürteza16

mürteza16

Üye
classes.dex dosyası, res içinde xml uzantılı dosya, res/layout klasörü içinde xml uzantılı dosyaları, res klasörü içindeki menu dosya içinden xml uzantılı dosya. Yani xml uzantılı nekadar dosya varsa (çeviriye müsaitse) hepsine bak ;)
Tamam kardeş bakarim teşekkürler. :)

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Orbot adli tor uygulaması gogle playe orbot yazarsan 1 . Sırada çıkar

Üst Alt