SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

yunusk

Üye
nokia e6 için olur mu ?Nokia E6 da denemiş ve başarı sağlanmıştır. Teşekkürler.bir sorum olacak , hard format sonrası E6 da Foto düzenleyicisi yok ! hacklemeyi yapıp yüklemeye çalıştğımda ise güncelleştirme hatası alıyorum. Fikri olan var mı ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6 için olur mu ?Nokia E6 da denemiş ve başarı sağlanmıştır. Teşekkürler.bir sorum olacak , hard format sonrası E6 da Foto düzenleyicisi yok ! hacklemeyi yapıp yüklemeye çalıştğımda ise güncelleştirme hatası alıyorum. Fikri olan var mı ?

bilemiyorum dostum uygulamayi paylasan arkadasa bi sor istersen @asigsasi de yardimci olabilir belki :)

• Beğen
Tepkiler: yunusk ve asigsasi

yunusk

Üye
tşk :)

Darqos

Darqos

Üye
Uygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...

3) Seçenekler - Restore all seçin ve gelen soruya Evet seçin

ama restore all deyince hata veriyor YARDIM

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Uygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...

Aynı hatayı ben de aldım sıradan devam et hack olur

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
toprak00

toprak00

Üye

uygulama yöneticisnden kaldır sonra tekrar bi kur bakam

Darqos

Darqos

Üye
dostum o zaman telle bi soft format at bide soft format atarken dosyalarını yedekleme unutma
Eski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyom

toprak00

toprak00

Üye
Eski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyom
ha tamam oda olur öyle deneyenler var tabi örneğin patches klasörunu doğru c/ ana dizine bırakıpta yapıyordu .o da olmazdysa birlikte yaparız tamam

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ha tamam oda olur öyle deneyenler var tabi örneğin patches klasörunu doğru c/ ana dizine bırakıpta yapıyordu .o da olmazdysa birlikte yaparız tamam
Patches klasörünü C:/ kök dizine bırakmakla olmaz ..

Rompatcher yamaları görür ama yamaları aktif etmeye kalktığında yamalar kırmızı olur :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Patches klasörünü C:/ kök dizine bırakmakla olmaz ..

Rompatcher yamaları görür ama yamaları aktif etmeye kalktığında yamalar kırmızı olur :D

başkan deneme yanılma yöntemiyle çözelecekler karışma :D

• Beğen
Tepkiler: Toprak47 ve Emrgncy
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
ya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamam

Darqos

Darqos

Üye
ya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamam
Tamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolur
Tamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolur
tmm anladım abi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Darqos

Darqos

Üye
Olmuyor bir el at şuna X plore ile atamıyorum klasörü nasıl atıcam

Üst Alt