mtoyanik
Üye
düzeltmeyi unutmuşum , garanti dışı kalır, fakat zaten unregister seçeneği var yani herşey unutturan bi tuş onun için sorun çıkmaz dedim![]()
yani bu işlemi yaparsak garanti dışı kalma diye birşey yok mu ?
düzeltmeyi unutmuşum , garanti dışı kalır, fakat zaten unregister seçeneği var yani herşey unutturan bi tuş onun için sorun çıkmaz dedim![]()
yani bu işlemi yaparsak garanti dışı kalma diye birşey yok mu ?
arkadaş ss de atmış bakunregister nasıl yapılıyor peki ?kardeşim bu yöntem yasal birşey bence garanti dışına çıkmaz ha çıktı diyelim bir sorunun olursa unregister yap gönderarkadaş ss de atmış bak
unregister nasıl yapılıyor peki ?
kusura bakmayın yeni takip ediyorum konuyu belki daha önce konuşuldu bunlar.
peki oyunları yükledikten sonra unregister yapabiliyoruz herhaldeilk sayfada Bi adımda register butonuna basıyoruz ya unlock olunca o butonun yerinde unregister yazıyor tek tıkla işlem tamam

peki oyunları yükledikten sonra unregister yapabiliyoruz herhalde![]()
ben denedim şuan benim telde 3 tane app studio ile yapılan .xap dosyası va çalışıyor onlarda siz tam olarak bundan mı bahsediyorsunuzmerhaba
app deployment veya wp power tools uygulamaları ile telefona en fazla 2 xap atabiliyoruz.2 den fazla atmak için bir önce attığımızı silmemiz gerekiyor.Bunun başka biryolu yokmudur arkadaşlar?
Arkadaslar unlock derken sim kilidi kaldırmak mi oluyor?
manuganu'yu ekleyebilirsiniz.
denedim çalışıyor.
Bu sorunu başka yaşayan var mı ?evet aslında 2 den fazla oyun atma yollarını arıyorum.ben denedim şuan benim telde 3 tane app studio ile yapılan .xap dosyası va çalışıyor onlarda siz tam olarak bundan mı bahsediyorsunuz
onu bilemiyorum denemek lazım da siz hafıza kartına atıp deniyorsunuz değil mievet aslında 2 den fazla oyun atma yollarını arıyorum.