------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
eyvAllah kardeşim şimdi deneycem İNŞAALLAH olur Allah razı olsun. yardımın için.yok kardeş oda biçimlendirmiyor hata veriyor. dedigin gibi gitmiş heralde. :( garantiye ver dedinde 2yıl garantili dye aldım ama garanti belgelsini koymamıştı aldıgım adam nasıl yapacam ozman kardeş.?
Fatura=Garanti belgesi.

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar benim telefon aynı kullanmama rağmen çok şarj yemeye başladı kullanım sürem 12 saatlere düştü %5 e dayandığında :S Ekran görüntüsü atamıyorum ama vaktim olursa atarım sizce normalmi Ekran ışığını otomatik Modda ortada kullanıyorum wifi kapalı Mobil sürekli açık normalmi sizce değilse bir kaç gün kalibrasyon falan denicem bataryamda şişme yok ama şarj sürem acaip azaldı :S Hat taşıma yaptım vodafone a geçtim onunla alakası varmı bilmiyorum :S

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşlar benim telefon aynı kullanmama rağmen çok şarj yemeye başladı kullanım sürem 12 saatlere düştü %5 e dayandığında :S Ekran görüntüsü atamıyorum ama vaktim olursa atarım sizce normalmi Ekran ışığını otomatik Modda ortada kullanıyorum wifi kapalı Mobil sürekli açık normalmi sizce değilse bir kaç gün kalibrasyon falan denicem bataryamda şişme yok ama şarj sürem acaip azaldı :S Hat taşıma yaptım vodafone a geçtim onunla alakası varmı bilmiyorum :S
Mobil veri yüzünden

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar sorunsuz titanium backup pro apk paylaşabilir misiniz bir kaç tane indirdim hepsi hata verdi gıcık olduk

uguro

uguro

Üye
Ama önceleri de açıktı hep şimdilerde özellikle daha fazla gitmeye başladı sizin pil kullanım süreniz ne kadar ?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yav bu omega rom sapitti şarjı sömürmeye başladı Watsapta hata veriyor ben mk9 Hindistana geri dönüyomstok roma geri döndüm omega romda belli bir süreden sonra telefon sapıtmaya ve şarjı sömürmeye başlıyor stok romu rootlayıp kullanıcam artık mecbur

muratvemine

muratvemine

Üye
Ama önceleri de açıktı hep şimdilerde özellikle daha fazla gitmeye başladı sizin pil kullanım süreniz ne kadar ?

Vodafonenim Android de diger hatlara gore daha cok pil tukettigi bir cok formda yaziyor...
Bana gore ilginc ama

• Beğen
Tepkiler: uguro
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman

abi önerdiğin iyi bir kernel varmı pil ömrü için?bişey sorucam bu cf auto rootla rootlayınca telefona eski 4.2.2 recoverysi geliyor ben 4.3 recoverysini istiyorum nasıl yapıcam bunu ?

.caner.

.caner.

Üye
WiFi full açık 18 saat civari+full tapatalk ve dizi izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: uguro
Anil-D

Anil-D

Üye
Bugun omega rom dahada süper oldu

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben kurmadim arkadasla bugün beraberdik bu gün degisiklik olsun diye takas ettik süper bence

muratvemine

muratvemine

Üye
Pili çok az gidenler Ekran ayarlarından.Dokunmatik hassasiyetini artır seçeneğindeki tiki kaldırın.
Senkronizasyonuda kapalı tutun.
Ayrıca İşinize yaramayan Tüm Samsung uygulamalarını devredışı bırakın.Bende neredeyse tümü devre dışı ;)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
Bunlari yapmak icin root istiyor lardes

Anil-D

Anil-D

Üye
Tmm iste devre disi birakmak icin root sart

muratvemine

muratvemine

Üye
Hayır.Sistem için önemli olan uygulamaların dışında, çoğunu devredışı bırakabiliyorum.Pil kullanımı ekran görntsü almak isterdim ama hergün gta oynamaktan, pil resmen sömürülüyor...

Gta oynamasam 5 6 saat filan ekran açık kalma süresi elde ediyorum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hayır.Sistem için önemli olan uygulamaların dışında, çoğunu devredışı bırakabiliyorum.Pil kullanımı ekran görntsü almak isterdim ama hergün gta oynamaktan, pil resmen sömürülüyor...

Gta oynamasam 5 6 saat filan ekran açık kalma süresi elde ediyorum.

hocam devre dışı bırakılabilen uygulamalar dışında bir de sadece root yetkisi ile devre dışı bırakabileceğiniz uygulamalar var mesela yazılım güncelleştirme sadece root aracılığıyla titanium backup ile devre dışı bırakılabiliyor. siz root yaptınızmı ve hangi uygulamaları devre dışı bıraktınız ?

muratvemine

muratvemine

Üye
Hayır root yapmadım.
Hocam tam 66 tane uygulama devre dışı bırakmışımm :)
Zaten samsung uygulamalarının çoğu devre dışı(s voice,samsung apps ve account,s healt watchon,müzik çalar,) prog. bile devre dışı bende :D

Ayrıca ayarlardan veri kullanımına girdim.Gördüğüm çoğu uygulamanın arkaplan verisini kısıtladım.

Son düzenleme:

Üst Alt