cepkask hakkında yardım :/

Sponsorlu Bağlantılar

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi
cepkask hakkında yardım :/
3 ay önce samsung galaxy s3 cep telefonu aldım extra sıgorta yaptırdım cepkask neyse ıkı ay sonra cıhazı dusurdum camı catladı kullanıma bır engel deıl kullanılabılıyor ama cepkask tan ucretsız yaptrıyım dedım sonucta extra bı para odedım nette sıkayetlerle dolu bı fırma oldugunu ogrendım dıkkatlı bı sekılde yolladım cıghazı sorun cıkarmadılar bugun tam 1 ay oldu aradıgımda aldıgım tek cevap (cıhazınız onarımda) max bır sure verın bana basımın cagresıne b akıyım dıorum (kullanıcı hatalarında yasal ıslem surecı yok denılıyor) arkadaslar yardımcı olun cıhazı gerımı ıstyım napıyım beklıyımmıı dunya para verdım telefonum yokl rezıllık cekıyorum :S

Nette böyle bir konu bulamadım hep şikayetlerle dolu yararlı olması açısından yazıyorum 22.02.2013 cihazın en gec hafta başı elime ulasıcagı soylendı :) aşağı yukarı 45 gün saygılarımla...

kaptan23

kaptan23

Üye
bu ne ya cepkask hakkında yüzlerce şikayet var şikayet sayfalarında

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sgs3'un ekranı servislerde 600tl'yi buluyor. Bence 2ay da sürse bekle derim.

• Beğen
Tepkiler: prodetör64

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi
hocam ekran degıl dokunmatık dıs cam catladı :/

meme4

meme4

Üye
bunda 20 iş günü yasal süre yok arkadaşım dogru ama sonuçta bir sigorta firması bu yüzden sigorta zararını kaç günde gidermesi gerekiyor benim bildigim 5 iş gününde zarar karşılanmalı ama tamir işlemi bir durum oldugu için 25 iş günü yasal süresi oldugunu düşünüyorum ne kadar dogrudur bu söyledigim bilmiyorum ama böyle olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun

esokmen

esokmen

Üye
Kardesim insallah kisa zamanda gelir telefonun

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi
bunda 20 iş günü yasal süre yok arkadaşım dogru ama sonuçta bir sigorta firması bu yüzden sigorta zararını kaç günde gidermesi gerekiyor benim bildigim 5 iş gününde zarar karşılanmalı ama tamir işlemi bir durum oldugu için 25 iş günü yasal süresi oldugunu düşünüyorum ne kadar dogrudur bu söyledigim bilmiyorum ama böyle olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun
hocam cok buyuk bı sacmalık degılmı neymıs kullanıcı hatalarında yasal bır ıslem surecı yokmus :/ seneye yollayın ozaman :(

- - - Eklendi - - -

Aynen katılıyorum ....

Ayrıca abim 4s i cep kaska yolladı 2 haftaya yapıtılar ve geldi :hmmm
baska bır sıgorta fırması olabılırmı bahsettıgınız

pckobat_78

Üye
Bence telefonda biraz korkut kullanıcı hatası diye istediğimiz zamanda yaparız diye saçmalık mı olur. Kaskolu arabanla kaza yapınca kullanıcı hatası istediğimiz zaman mı tamir ederiz diyorlar. Araştır mutlaka bir yasal süreç vardır...

kingkartal

Üye
arkadaşım en fazla 15 günde gelio normalde

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım en fazla 15 günde gelio normalde
1 ay oldu aradıgımda denılen telefonunuz onarımda cuma radıgımda telpa damı cıhaz ordan bılgı alıyım dedım toplu yolladıgımız ıcın bılgı alamazsınız dedıler max bır suresı yokmu bunun dıorum yok denılıor :/

Sixfeetunder

Üye
Kardeşim durum nedir yattırdın mı telefonu geldi mi vesair bir sonuç bildirir misin bende yolladım nerden baksan 1 ay oldu hala ses soluk yok.

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Allah onların belasını versin o kadar diyorum

prodetör64

Üye
Kardeş bence al bune 1 ayda bir camı değiştiremediler mi

meme4

meme4

Üye
geçmiş olsun daha gelmedi mi?

yusufucan

yusufucan

Üye
Cep telefonu alırken böyle şeyleri sürekli ısrar ederek yaptırıyorlar ve sonrasında arkasında durmuyorlar böyle şeylere kanmayın arkadaşlar...2000 liralık telefon aldığın zaman zaten gözünden sakınarak kullanıyorsun ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
konu açmak istemedim..buradan sorayım..lumia 820 aldım..cepkask yaptırsam değer mi acaba..o kadar da şikayet var..40 gün 50 gün telefonu bekleyenler var..yoksa hiç bulaşma mı diyorsunuz..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 ay oldukça fazla cihazda sorun olur tespitiydi falanı filanıydı uzun sürer ancak cam değişecek iç dokunmatikte zarar görmemiş bu kadar bekletmemeleri lazım belki ellerinde olmadığındandır. Ama yinede bu kadar bekletmemeliler. Benim cihazda 2 kere servislik oldu 1.sinde 3 günde geldi kargo dahil 2. Sinde tam 20 günü doldurdular.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
konu açmak istemedim..buradan sorayım..lumia 820 aldım..cepkask yaptırsam değer mi acaba..o kadar da şikayet var..40 gün 50 gün telefonu bekleyenler var..yoksa hiç bulaşma mı diyorsunuz..
Sorunlu bir firmaymış bana kalırsa yaptırma zaten bu kaskolar sadece samsunglara yapılmalı bence bir samsung kullanıcısı olarak söylüyorum :)

Üst Alt