UpOneTR
Üye
şuan sadece 20 html dosyasi varayaklanması kolay![]()
nasıl kolay host + domain almakla bitmiyo

şuan sadece 20 html dosyasi varayaklanması kolay![]()

Yardımcı üye miolmaz yardımcı üyelik yeter sana![]()

iyide o forum sitesi felan değil ki o.OYardımcı üye mi
Züper Moderaktör yapmazsan gelmem![]()
Rütbenin adını değiştiriveriyide o forum sitesi felan değil ki o.O

bunlar tütbe felan değilRütbenin adını değiştiriver![]()
iş pozisyonu
mesela ben ceo olcam
esmeran Admin yanı genel yayın dedektörü gibi bişey plur 
emekli olmussun artık işe yaramazsn sen

evetemekli olmussun artık işe yaramazsn sen![]()

daha yolun başındayız beaevet
@fireslashex (Şakir) i al takımına![]()
50 dönüm arazisi 18 oğlu var işini görürdaha yolun başındayız bea
@fireslashexvay be 18 tamam aldım bunu50 dönüm arazisi 18 oğlu var işini görür@fireslashex

Finansal kaynağı buldunvay be 18 tamam aldım bunu![]()

inşallah :PFinansal kaynağı buldun
Sömür gitsin![]()
%25 hisse isteriminşallah :P

Çünkü senin sitenin tamamı bazı sitelerin sadece işte o bardaki bir kısmı gibi. Yenilik önemlidir 
)iyi örnekNasılmı Arabadan anlarsan söyle deyim bi fabrika çıkısı e30 düşün
Bide estetik olmuş e30 resim atıyım
1.resim fabrika çıkışı
2.resim estetikli yani modifiyeli

Arkadaşların dediği gibi site biraz daha canlı olabilir ama yine de harika gözüküyor bence ama gözüme takılan bazı noktalar var onları belirtmeden geçemem.
1)En üstte iletişim falan yazan bir bar varya. O barı biraz daha genişletmelisin yani biraz daha fazla konuda bilgi vermelisin bence, yelpazeyi genişletÇünkü senin sitenin tamamı bazı sitelerin sadece işte o bardaki bir kısmı gibi. Yenilik önemlidir
2)Evet site biraz daha canlanabilir ama bence bu hali çok daha güzel. Gayet sade ve zarif duruyor aban göre (tercih meselesi sen çoğunluğa göre hareket et. Çünkü bazısı beğenir bazısı beğenmez
3)Biraz animasyon katmak lazım gibi gözüküyor. Ne bileyim işletim sistemlerin bölümlerine özellikle el atmalıyız. İnsanlar o bölüme girdiği zaman zevk almalı. Çünkü biz bile bazen sade websitelerine girmiyoruz (şahsen ben çok önemli bir şey olmadıkça girmiyorum)
Eğer önerilerimi dikkate alırsan sana daha fazla çok önerim var. Bana pm atabilirsin. Tabi yapabileceğin şeylerin sınırını da mutlaka söyle. Çünkü bazen hayal kurarız şöyle olsun böyle olsun diye ama o hayal gerçekleşmedikçe bir önemi kalmaz
iyi örnek![]()
Arkadaşların dediği gibi site biraz daha canlı olabilir ama yine de harika gözüküyor bence ama gözüme takılan bazı noktalar var onları belirtmeden geçemem.
1)En üstte iletişim falan yazan bir bar varya. O barı biraz daha genişletmelisin yani biraz daha fazla konuda bilgi vermelisin bence, yelpazeyi genişletÇünkü senin sitenin tamamı bazı sitelerin sadece işte o bardaki bir kısmı gibi. Yenilik önemlidir
2)Evet site biraz daha canlanabilir ama bence bu hali çok daha güzel. Gayet sade ve zarif duruyor aban göre (tercih meselesi sen çoğunluğa göre hareket et. Çünkü bazısı beğenir bazısı beğenmez
3)Biraz animasyon katmak lazım gibi gözüküyor. Ne bileyim işletim sistemlerin bölümlerine özellikle el atmalıyız. İnsanlar o bölüme girdiği zaman zevk almalı. Çünkü biz bile bazen sade websitelerine girmiyoruz (şahsen ben çok önemli bir şey olmadıkça girmiyorum)
Eğer önerilerimi dikkate alırsan sana daha fazla çok önerim var. Bana pm atabilirsin. Tabi yapabileceğin şeylerin sınırını da mutlaka söyle. Çünkü bazen hayal kurarız şöyle olsun böyle olsun diye ama o hayal gerçekleşmedikçe bir önemi kalmaz
iyi örnek![]()
o ürünleri öylesine girdim sadece göeüntü olsun diyePes 11 cok eski zaten 12 eklemisin