Telefon Tavsiyesi Lumia satıp iPhone alayım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Lumia satıp iPhone alayım mı ?
Beyler selamın aleyküm öncelikle biliyorsunuz iPhone 6 çıkacak bildiği gibi 5s mi alsam yoksa bendede Lumia 920 var ve telefonumda hiç memnun değilim sizce satıp iPhone 6 çıkıca mi alsam yoksa Sony Xperia z1 mi alsam Bi yardım ederseniz çok iyi olur yada sizin telefon önerileriniz varsa onlarda olabilir :) ama wp8 den memnun değilim ne güncelleme var ne oyun var tek kamera uygulamaları güzel kampanyada yok store da çoğu oyun ücretli ve korsanda yok Bi yardımcı olun beyler napayım ? Yoksa satmayayım mı ? Şimdiden sağolun

Son düzenleme:

bsavr

bsavr

Üye
İphone 6S Çıkması için 2 yıl lazım yani WP o yıl içersinde bomba olur. Ancak illa değiştircem diyosanız 1 yıl bekleyin bence 2014'de bomba olcak WP 2015'de ise iOS 'u geçme ihtimali var.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 2 yıl garantisi var 1 yılı bitmeden satmam lumia 920 lerin fiyatı git gide düşüyor ve bende Bi an önce zarar etmeden satmak istiyorum onun için önerinizi alayım dedim ama Windows dan Bi yol olacağını sanmıyorum

bsavr

bsavr

Üye
Bende aldığıma pişmanım ama gelişeceğine inanıyorum benim için gerekli tek şeyler tinychat,blogtv vs canlı yayın sitelerinde takılmak operanın gelmesi Popüler oyunlar gelmesi WP şuan dünyanın en iyi 3.sistemi diye biliyorum. 1 yıl içinde başardı bunu bence sabredelim.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Sen çok geleceğe doğru plan yapmışsın ya :kıskıs: daha 5s yeni çıktı 6 nın duyurulmasına daha 10 ay var neredeyse :kıskıs:

enesrsln

enesrsln

Üye
Sen çok geleceğe doğru plan yapmışsın ya :kıskıs: daha 5s yeni çıktı 6 nın duyurulmasına daha 10 ay var neredeyse :kıskıs:
Aynen kardeşim. iPhone 6'yla ilgili bile fikrimiz yokken sen iPhone 6S alıyım mı demişsin. O zamana kadar telefon piyasası ne olur, donanımlar,sistemler nasıl gelişir, fiyatlar nasıl oynar ? Bu soruların cevabını bilmeden sana yardımcı olmak epey zor. WP sevmediysen Android ya da İOS'a geçebilirsin. Tamamen tercih meselesidir.

MaxipmaN

Üye
5s demek istemiş bence yanlış yazmış ben wp alacaktım ama iphone alacağım oyun oynarım mutlaka eski hevesim olmasa da

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Başlık yanlış yere açılmış Iphone istersen Iphone kullanmış bilen kişilere sorarsın.
Satma konusuna gelince Sen zaten telefondan soğumuşsun.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windowsphone bana göre gayet güzelken sana diğer telefonlar hakkında yanlış yada eksik bilgiler verebilirim. Zaten sende windowsphone u beğenmediğini söylemişsin. Bizim yapabileceğimiz en güzel tavsiye, bu sitenin Android yada IOS bölümlerinden biraz bilgi toplaman. Yani bence yapman gereken forumun ios yada android konularını gezip yeni çıkmış telefon yada uygulamalar hakkında artı yada eksi bilgileri toplayıp kendin karar vermelisin.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Benim telefonda hala ekran döndürme kilidi bile yok. Güncellemeyi bir şekilde yapanlarda var ama ben teknolojiden pek anlamadığım için hiç bulaşmadım bu güncelleme işine. Dolayısıyla Lumia'nın benim de canımı sıkan tarafları var.

Satsam üzerine para koyup doğru düzgün bir telefon alamayacağım için el mahkum kullanıyorum ben 820'yi lakin senin yerinde olsam veya elimde sıfırdan başlama imkanı olsa iphone alırdım.

ÖEY

ÖEY

Üye
İphone 6 nasıl çıkacak yakında yahu? :D Zaman kavramı şaşmış galiba kardeşim sende :D Yeni elma 2014 Eylül-Ekim gibi çıkacak diyorlar. Pek yakın değil bence :D

Invoke

Invoke

Üye
6S'e 2 yıl var. Z2'ye de en iyi ihtimalle 5 ay var. Bilemedim, Eylül-Ekimde görürüz, ona da yine 9-10 ay var.
Yani her türlü çok zaman var.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Hocam ben sana Galaxy S8 i bekle derim ahaha :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
lumia 5020 falan çıkar hepsini geçer kanka onu al

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Beyler 5s yazmıştım 6s çıkmış kusura bakmayın

Dalga geçmeyin beyler telefon piyasasını çok bilmiyorum zaten z1 iyiyse z2 de iyi olur:D zaten o zamana kadar satarım arkadaşlarım arasından 1.100 Tl veren oldu telefona versem mi acaba sene sonuna kadar vaktim var :D

Invoke

Invoke

Üye
Beyler 5s yazmıştım 6s çıkmış kusura bakmayın

Dalga geçmeyin beyler telefon piyasasını çok bilmiyorum zaten z1 iyiyse z2 de iyi olur:D zaten o zamana kadar satarım arkadaşlarım arasından 1.100 Tl veren oldu telefona versem mi acaba sene sonuna kadar vaktim var :D

Az kalmış 7-8 günün var :eheBen olsam 5S almam. Z2 filan bekleyecek bekle...

smltrl

Üye
Çok genel bir soru sormuşsun z1 mi iphone mu 920 mi. 5 mi 5s mi diye sor bari

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Bence 5s veya 6s farketmez her ikiside 920 den iyidir ekonomik durumun iyiyse hemen geç kardeşim ben iki ay oldu terkettim nokia 920 yi.He satanilirmisin bilmiyorum ben haftalarca uğraştım yüzüne bakan olmadı nokia dan bi kazıkta öyle yedim.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
abi Nokia çok uğraşmıyor ha ben samsung almam ama xperialar iphone lar çok hoşuma gidiyor Nokia nın mağzası iyi olsa dicem eyvallahta Windows store çok iyi değil bence

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bir senedir lumia 920 kullanıyorum ve bir senedir en ufak sıkıntı çıkarmayan bu telefonuma aşık olan bir tek ben miyim? Her neyse bunlar tercih meselesi tabi ki, kalkıp da ben size mavi renk çok güzel diyemem. Olmazsa satıp ı Phone alırsın, bir kaç ay sonra wp sistemi muhteşem olur, zaten en hızlı ve stabil işletim sistemi seçildi wp. Sende ı Phone kullanırsın bir kaç ay, sonra geri dönersin Windows Phone ye. Bunları yazmadan sana direk başka telefonları önerirdim de içim el vermez sadece oyun oynamak için ı Phone ye o kadar para saymanı. Bence alacaksan android al en azından. Tabi eğer elindeki telefonu satamıyorsan hiç uğraşma kullanmaya devam et. Belki wp8.1 ile muhteşem olur ne bileyim. Ben sabırlı adamım yani bekle demem sana garip gelebilir. :)

Üst Alt