Duyuru Yenilenen Ana Sayfa Hakkında Görüşler Ve Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yenilenen Ana Sayfa Hakkında Görüşler Ve Özellikler
Yenilenen ana sayfamızı keşfettiniz mi ?
Yenilenen mobile duyarlı akıllı ana sayfamızda haberler, incelemeler, foto galeriler, video galeriler ve ikinci el bölümlerini gezebilirsiniz. Cep Telefonları veri tabanı ve karşılaştırma bölümümüz, çok yakında !

Ana sayfamız ile ilgili önerilerinizi, görüşlerinizi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: SHS, ___kaptan___, Emrgncy ve 2 diğerleri

Uhops

Uhops

Üye

Üye olduğumuz için bu bilgileri doldurmadan direk yorum yazamıyor muyuz?

---------------

Fotoğraf, video, inceleme bölümdeki mouse ile tutup kaydırma çok güzel olmuş. :thumbup:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Üstteki kayan haberleri biraz yavaşlatın uzun haberler okunamıyor :) yani ben okuyamadım :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Entegrasyon üzerinde çalışıyorum, üye entegrasyonu ile birlikte tüm forum üyeleri direkt yorum yazabilecekler.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye

Bazı konularda fotoğraf gözükmüyor.

cyborg78

cyborg78

Üye
Güzel , en yisi çıkana kadar, en iyisi bu şuan :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Eski konulara öne çıkarılmış görsel eklenmediği için sorun çıkabiliyor. On binlerce konuya geriye dönük resim çalışmasını elle yapabilmemizin olanağı yok zaten. Popülerliğini yitirmemiş konulara yönelik bir çalışmamız oldu sadece. Örnek olarak göstermiş olduğunuz konu 2005 yılına ait ve içinde hiç resim bulunmamakta. O günün yapısına göre bunu normal olarak karşılamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Ccihat67, GDDR5 ve 1 kişi daha
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Begenmedim.

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Sebebini söylerseniz @Ozan size yardımcı olacaktır @Oğuzhan.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kullanım alışkanlıklarına farklı geldigi için begenmiyor olabilirsiniz ancak yeni ana sayfamız gerçekten internette örnek tasarımlardan biri şu anda, hem akıllı hem direkt mobil ve tablet uyumlu hem de oldukça net. Zamanla geliştireceğiz.

• Beğen
Tepkiler: phasan
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bence güzel siz daha güzelini yapana kadarr tabii :ehe:ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş...

En azından benim için öyle..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben yeni temayi begenmedigim icin boyle soyledim. Hala eski temayi ozluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve cyborg78
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ana sayfa mı forum için mi konusuyoruz ?

forumun temasına daha alışamadım açıkçası, yazı şekli ve rengini özelleştirsek bir nebze güzelleşecek,
Üyenin yazdığı mesaj, imza, alıntı hepsi iç içe...

yazıyı özelleştirirsek bu sorun bir nebze ortadan kalkar diye düşünüyorum, yoksa her seferinde ayar yapmak ölüm doğrusu..

marist

marist

Üye
forumun temasına daha alışamadım açıkçası, yazı şekli ve rengini özelleştirsek bir nebze güzelleşecek,
Üyenin yazdığı mesaj, imza, alıntı hepsi iç içe...

yazıyı özelleştirirsek bu sorun bir nebze ortadan kalkar diye düşünüyorum, yoksa her seferinde ayar yapmak ölüm doğrusu..

Haklısın, bazen imzayı yorum sanıyorum :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Mobil versiyon gayet güzel ama yazdığım bi mesajı düzeltemiyorum neden acaba ? Opera mini ile düzelmiyor normali denemedim. Ama değişim süper olmuş :oke:

marist

marist

Üye
Mobil versiyon gayet güzel ama yazdığım bi mesajı düzeltemiyorum neden acaba ? Opera mini ile düzelmiyor normali denemedim. Ama değişim süper olmuş :oke:
Evet maalesef öyle, yeni sekmede açarsan düzeltebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Valla bence forumda, ana sayfada çok iyi oldu yeni forum yazılımına çoğu kişi alıştı zaten.. Yalnız bu konuyu ilk gördüğümde forumun ana sayfasında yenilik aramaya çalışıyodum :ah

Takipçi Satın Al

Üst Alt