gelecek sonradan düzeltildibende amber yüklüydü servisten geldi diye o şekilde geldi ama bana tekrar güncelleme geldi şimdi yüklüyo çarklar dönüyo ne olabilir bu ? turkcell romlu telefonum. data gelcek desem o turkcelle gelmiyodu dimi ?
Dostum geldiGençler ne oldu ya ben uzak kaldım ne zamandır bu konuda, geldimi bizim OTA![]()
çok şükür yenilikleri yukarda belirttim 
Gençler ne oldu ya ben uzak kaldım ne zamandır bu konuda, geldimi bizim OTA![]()
Senin internet bağlantında bi sorun vardır diye tahmin ediyorum benim 10 dakika içinde yükledibende çarklar dönmeye devam ediyor
bir kaç şey eksik ekran renk ayarları var ek olarak telefon depolama var düzeltilmiş sessize alma var başka aklıma gelen yok şuanlıkDeğişen menü ikonlarına Data Sense eklendi kullandığımız internet verileriyle ilgili sürekli bilgi veriyo,ayarlar bölümünde "Dokun" kısmına "Telefonu uyandırmak için çift dokunun" ,"Ekran" kısmına "Lumia Renk Profili" "Arama+Sms Filtresi bölümü ve yine "Ayarlar" Bölümünde "Göz Atma" Kısmına "Göz Atma Ekranı" ve "Gece Modu" Seçeneği eklendi ..
Haydi bakalım gözünüz aydın o zamanCumhur nerede Cumhur
![]()

evet o özelliklerde var,ben şimdi pro cam ı yükledim ilk çekerken fotoğraf çok net fakat sonra kalite düşüyo bu neden kaykanlanıyo olabilir ?bir kaç şey eksik ekran renk ayarları var ek olarak telefon depolama var düzeltilmiş sessize alma var başka aklıma gelen yok şuanlık
Eh, haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun o zamanAldım OTAmı işim rahat ekran saatime bakarak uyumaya çalışıyorum sabah işe gidemeyeceğim yoksa![]()