Bu perşembe Allâme radyo punch da saat 20:00 :)
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Albüm de geleydi artık Genişletmek için tıkla ... Daha kargoya verilmesine 2 gün var.Bir de kargo süresi giriyor işin içine.3-4 gün içinde gelir umarım
TheFenomen' Alıntı: Albüm de geleydi artık Genişletmek için tıkla ... Daha kargoya verilmesine 2 gün var.Bir de kargo süresi giriyor işin içine.3-4 gün içinde gelir umarım
Enes Üye Joker' Alıntı: Daha kargoya verilmesine 2 gün var.Bir de kargo süresi giriyor işin içine.3-4 gün içinde gelir umarım Genişletmek için tıkla ... bırak ya hevesim kaçtı
Joker' Alıntı: Daha kargoya verilmesine 2 gün var.Bir de kargo süresi giriyor işin içine.3-4 gün içinde gelir umarım Genişletmek için tıkla ... bırak ya hevesim kaçtı
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: bırak ya hevesim kaçtı Genişletmek için tıkla ... Aynen hacı ya
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: senin sahte imzalıydı di mi Genişletmek için tıkla ... Aynen çin malı
Enes Üye Joker' Alıntı: Aynen çin malı Genişletmek için tıkla ... Joker bu imzalı ön satışta ilgi gördü ve süreyi uzattı çok bariz
Joker' Alıntı: Aynen çin malı Genişletmek için tıkla ... Joker bu imzalı ön satışta ilgi gördü ve süreyi uzattı çok bariz
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Joker bu imzalı ön satışta ilgi gördü ve süreyi uzattı çok bariz Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama albüm snippetini dinledikten sonra bu albüme kesinlikle değer dedim.
TheFenomen' Alıntı: Joker bu imzalı ön satışta ilgi gördü ve süreyi uzattı çok bariz Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama albüm snippetini dinledikten sonra bu albüme kesinlikle değer dedim.
Enes Üye Joker' Alıntı: Olabilir ama albüm snippetini dinledikten sonra bu albüme kesinlikle değer dedim. Genişletmek için tıkla ... "aauauauuauau rhymestein" kısmı korkutuyo Kesinlikle değer snippeti ezberledim nerdeyse
Joker' Alıntı: Olabilir ama albüm snippetini dinledikten sonra bu albüme kesinlikle değer dedim. Genişletmek için tıkla ... "aauauauuauau rhymestein" kısmı korkutuyo Kesinlikle değer snippeti ezberledim nerdeyse
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: "aauauauuauau rhymestein" kısmı korkutuyo Kesinlikle değer snippeti ezberledim nerdeyse Genişletmek için tıkla ... Ben dinlemiyorum artık bir kaç güne albüm gelir zaten.
TheFenomen' Alıntı: "aauauauuauau rhymestein" kısmı korkutuyo Kesinlikle değer snippeti ezberledim nerdeyse Genişletmek için tıkla ... Ben dinlemiyorum artık bir kaç güne albüm gelir zaten.
Enes Üye Joker' Alıntı: Ben dinlemiyorum artık bir kaç güne albüm gelir zaten. Genişletmek için tıkla ... ss atarız gelince
Joker' Alıntı: Ben dinlemiyorum artık bir kaç güne albüm gelir zaten. Genişletmek için tıkla ... ss atarız gelince
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: ss atarız gelince Genişletmek için tıkla ... Aynen ama şarkıları paylaşmayalım.Emeğe saygı hacı
TheFenomen' Alıntı: ss atarız gelince Genişletmek için tıkla ... Aynen ama şarkıları paylaşmayalım.Emeğe saygı hacı
Enes Üye Joker' Alıntı: Aynen ama şarkıları paylaşmayalım.Emeğe saygı hacı Genişletmek için tıkla ... Paylaşmam zaten
Joker' Alıntı: Aynen ama şarkıları paylaşmayalım.Emeğe saygı hacı Genişletmek için tıkla ... Paylaşmam zaten
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Paylaşmam zaten Genişletmek için tıkla ... Senin için demiyorum zaten hacı.Bilmeden paylaşanlar falan olur.O yüzden dedim
TheFenomen' Alıntı: Paylaşmam zaten Genişletmek için tıkla ... Senin için demiyorum zaten hacı.Bilmeden paylaşanlar falan olur.O yüzden dedim
Enes Üye Joker' Alıntı: Senin için demiyorum zaten hacı.Bilmeden paylaşanlar falan olur.O yüzden dedim Genişletmek için tıkla ... Albüm çıkar çıkmaz nete düşecek orası ayrı bir durum
Joker' Alıntı: Senin için demiyorum zaten hacı.Bilmeden paylaşanlar falan olur.O yüzden dedim Genişletmek için tıkla ... Albüm çıkar çıkmaz nete düşecek orası ayrı bir durum
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Albüm çıkar çıkmaz nete düşecek orası ayrı bir durum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ?
TheFenomen' Alıntı: Albüm çıkar çıkmaz nete düşecek orası ayrı bir durum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ?
Enes Üye Joker' Alıntı: Nasıl yani ? Genişletmek için tıkla ... Albümler yollansın you tube da görebilirsin şarkıları
Joker' Alıntı: Nasıl yani ? Genişletmek için tıkla ... Albümler yollansın you tube da görebilirsin şarkıları