Hangi Anakartı Alsam Acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Anakartı Alsam Acaba?
Herkese mrb arkadaşlar bi pc toplayacağım herşey tamam tek eksik anakart ben overclocktan anlamayan ve hiçbir zaman yapmayacak biriyim benim içinoverclock gereksiz ve oyuncuyum acaba overclock dışında anakartlarda ne değişir ve neleri önerirsiniz?H87 Z87 B85 arasından hangisi iyidir ve hangi firmanın anakartını almalıyım yardım ederseniz sevinirim.200-600 tl arasında bütçem var anakarta ama overclocktan başka fazla bir fark yoksa o kadarpara yatırmama gerek yok başka donanıma yatırırım o parayı önemini belirtirseniz sevinirim.

hikmet366

hikmet366

Üye

Z87 Plus Bana Iyi Gibi Geldi

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi

Z87 Plus Bana Iyi Gibi Geldi
neden onu seçtiğini belirtirsen sevinirim kardeş

bu arada büyük başarı sağladın bütün konularıma tek yanıt senden gelmiş:)

hikmet366

hikmet366

Üye
neden onu seçtiğini belirtirsen sevinirim kardeş

bu arada büyük başarı sağladın bütün konularıma tek yanıt senden gelmiş:)

Normal Z87 De Ram Hızların Bir Kaçıni destekliyor bunda 3000 mhz ye kadar destekliyor ve sende oyun için pc topladığın için bu ana kart iyi gibi geldi

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi

Normal Z87 De Ram Hızların Bir Kaçıni destekliyor bunda 3000 mhz ye kadar destekliyor ve sende oyun için pc topladığın için bu ana kart iyi gibi geldi

ramden başka artısı yok mu

Uhops

Uhops

Üye
Topladığın sistemi yaz ona göre tavsiye versinler, topladığın sistemi bizim önerdiğimiz anakart desteklemeye bilir.

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
Topladığın sistemi yaz ona göre tavsiye versinler, topladığın sistemi bizim önerdiğimiz anakart desteklemeye bilir.

anakart iyi canım ztn pcyi topladığım sistem akıllı sistem uyumsuz parça yakaladığında hata veriyor genel özellikleri 16 GB 1866 Mhz CL11 RAM(CL den anlıyorsan onu da pmden konuşalım kardeş) intel core i7 4770k 3.5 Ghz işlemciydi sanırsam.Nvidia gtx 760Ti slmsyı düşünüyorum özellikler bu kadar bu arada kasanın da önemi var mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Z87 yeni nesil anakartlardır. Yani intel ailesinin 4. Nesil haswell yonga setini destekler. Eğer haswell düşünmüyorsan gerek yok çok para bayılmaya.

Uhops

Uhops

Üye
anakart iyi canım ztn pcyi topladığım sistem akıllı sistem uyumsuz parça yakaladığında hata veriyor genel özellikleri 16 GB 1866 Mhz CL11 RAM(CL den anlıyorsan onu da pmden konuşalım kardeş) intel core i7 4770k 3.5 Ghz işlemciydi sanırsam.Nvidia gtx 760Ti slmsyı düşünüyorum özellikler bu kadar bu arada kasanın da önemi var mı?

güzele benziyor pek anlamam ama ram cl'si ne kadar yüksek o kadar iyi :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
overclock yapılmayacak demişsin gitmiş 4770K overclock işlemci seçmişsin :nono:
yinede overclock bahsettiğin gibi gereksiz sisteme zarar veren bir şey değil.
aksine bilinçli yapıldığı takdirde çok faydalı bir eylemdir..

dünya çapında overclock yarışmaları düzenleniyor. birinci olan ekiplere binlerce liralık donanım hediyesi veriliyor.

4770k ile şunu al.

overclock yapılmayacak deme. illaki zamanı gelince yapılır.. millet 5GHz de kullanırken sen duramazsın öyle :oke:

para çok dersen şu veya muadili ASUS olabilir.

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
Z87 yeni nesil anakartlardır. Yani intel ailesinin 4. Nesil haswell yonga setini destekler. Eğer haswell düşünmüyorsan gerek yok çok para bayılmaya.

biliyorum dediğim gibi intel i7 4770k alacağım o da haswell zaten

- - - Eklendi - - -

overclock yapılmayacak demişsin gitmiş 4770K overclock işlemci seçmişsin :nono:
yinede overclock bahsettiğin gibi gereksiz sisteme zarar veren bir şey değil.
aksine bilinçli yapıldığı takdirde çok faydalı bir eylemdir..

dünya çapında overclock yarışmaları düzenleniyor. birinci olan ekiplere binlerce liralık donanım hediyesi veriliyor.

4770k ile şunu al.

overclock yapılmayacak deme. illaki zamanı gelince yapılır.. millet 5GHz de kullanırken sen duramazsın öyle :oke:

para çok dersen şu veya muadili ASUS olabilir.

zaten ilerde belki overclock yaparım diye overclocklu işlemci alıyorum

- - - Eklendi - - -

güzele benziyor pek anlamam ama ram cl'si ne kadar yüksek o kadar iyi :)

yanlış biliyorsun ne kadar düşük olursa o kadar iyi bunu bu forumun bi konusunda okumuştum hatta mhzden bile önemli clnin düşük olması diyorlardı şimdi onu araştırmak için konu açtım

- - - Eklendi - - -

peki arkadaşlar dün yeni anakartlar gördüm asusun ürettiği daha pahalı olanlar
asus sabertoorh nasıl
asus deluxe nasıl
benim soruda belirttiğim anakartlardan ne gibi artıları var ve bu ikisinden hangisi daha iyi hangisini almalıyım?

Bu arada arkadaşlar intel kaç yılda bi soket değiştiriyor ne kadar güncel kalır benim anakart
anakartla ekran kartı her durumda her zaman uyuşur mu(mesela ilerde gtx 1000 serisi çıktı alacam anakart destekler mi)?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dikkat etmemişim :ah

Uhops

Uhops

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yanlış biliyorsun ne kadar düşük olursa o kadar iyi bunu bu forumun bi konusunda okumuştum hatta mhzden bile önemli clnin düşük olması diyorlardı şimdi onu araştırmak için konu açtım

baktım bende senin dediğin gibi

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

baktım bende senin dediğin gibi

evet öyle de ilk başta cevabını imzan sandım şaşırdım ama imzadaki yazı mükemmel :oke:

Baskentliia

Baskentliia

Üye
asus tavsiye

Üst Alt