Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Wine'yle mi çalıştırdın?

Türe

Türe

Üye
tapatalk

tapatalk

Üye

Çift şifre ? Chromium değil normal chrome benimki
şifre değişikliği yaptıysan ilk şuan ki şifren sonra bir önceki şifren

- - - Eklendi - - -

depolara gir chromium yaz direk çıkar

Türe

Türe

Üye
Da bu zip şeklinde bunu nasıl yüklerim

Invoke

Invoke

Üye
Mint'in yok demek ki göremedim :hmmm Bu arada Chrome'a gmail hesabımı giriş yaptığım halde girmiyor hesaba sürekli sayfayı yeniliyor gıcık oldum :(

Benim ubuntuda öyle olmuştu, gmail'e girdim de chromeda oturum açmaya çalışınca açmamıştı, sekronizasyon yapamamıştım...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Mint kullanan birine mesaj at ubuntuda mağaza uygulamasından buluyoruz ama mint te böyle bi uygulama yok galiba

Türe

Türe

Üye
Ya ne biliyim mint iyi hos da destegi az gibi sanirim ubuntu kurucam :(

Dual boot destegi var mi arkadaslar ubuntu icin ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Var var :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Her altı ayda bi yeni sürümü çıkıyor en son sürümü kullan :) yılın dördüncü ve onuncu aylarında yeni sürüm çıkıyor

Türe

Türe

Üye
:hmmm Mint'ten iyi mi hız olarak ? Ve arayüz olarak ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Mint kullanmadım arayüzü farklı hoşuna gider mi bilmiyorum mint biraz daha hızlı :)

Türe

Türe

Üye
Şu an Win7'yi denedim. Hala aynı hızında yani hızlı. Mint niye win7'den yavaş geldi anlamıyorum :hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Mint win7 den yavaş mı? Bi yanlışlık var ubuntu win 7 den hızlı mint ubuntudan daha hızlı :)

Türe

Türe

Üye
Neyse bir deneyeyim aksam tekrar yazayim buraya :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kullandığınız sürümler donanımlarınız ve güncellemeleriniz hususunda büyük önem arz etmektedir.Linux özgür içerikli ve açık kaynaklı bir sistem olsada oda windows gibi performansı belli kriterlere bağlıdır :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Türe

Türe

Üye
kullandığınız sürümler donanımlarınız ve güncellemeleriniz hususunda büyük önem arz etmektedir.Linux özgür içerikli ve açık kaynaklı bir sistem olsada oda windows gibi performansı belli kriterlere bağlıdır :oke:

Nasıl kriterler abi mesela ?

Üst Alt