Nokia Lumia 620'yi Yeni Aldım.Telefonu İlk Açtığımda Ne Gibi Ayar Yapmam Gerekir?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620'yi Yeni Aldım.Telefonu İlk Açtığımda Ne Gibi Ayar Yapmam Gerekir?
Nokia Lumia 620'yi Yeni Aldım.Telefonu İlk Açtığımda Ne Gibi Ayar Yapmam Gerekir?Pil tasarrufu nasıl yapılır?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ayarlar: Konum , Bluetooth, nfc kapatın.

Ayarlar Parlaklık : parlaklığı otomatik algılamayı kapalı yapın seviyeyi düşük olarak seçin.

Ayarlar > ekranı sola çekin arka plan görevleri. Oradan hepsini kapatabilirsiniz. Şimdilik bu kadar diğer arkadaşlarımızda eklerler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1- ayarlar/uygulama ayarları/arkaplan uygulamaları> kullanmadıgın uygulamaları engelle.
2-konum bilgilerini kullanmadıgın zaman kapalı tut
3-ekran parlaklık ayarın çok fazla güneş ışığında kullanmıyorsan otomatikte değil "orta" olarak ayarlı olsun.
4-kilit ekranı zaman aşımı süresini kısa tut(30saniye olabilir)
5-mail senkronizasyonun anlık değil 30dakika veya 1saat ayarlı olsun. Tabi çok önemli bir mail trafiğin yoksa.
6-wifi kullanmadıgın zamanlar kapalı olsun veya wifi/ileri düzey ayarlardan "yeni ağlar bulunduğunda bana bildir" kutusundaki tiki kaldır.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Direk Nokia Belle'den Windows Phone 8'e geçtim telefonu hiç anlayamadım.Hiçbirşeyi benzemiyor symbia'a ama güzel işletim sistemi yavaş yavaş alışacağım artık tşekkürler hepinize biraz daha ipucu varsa verebilir misiniz?Mesela telefonun ekranını ben tuş kilidi ile kapatmak istemiyorum öyle bir program var mı ekrandan kapatmak için tuş kilidini.Tavsiye ettiğiniz programlar var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdilik tuşu kullanmak zorundasın. Yakında gelicek güncellemeyle ekrana çift tıklamayla açılabilecek.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu tarz bir şey var işine yarar mı bilmiyorum.

Uygulamayı yüklediniz zaman menüye girip programın üstüne basılı tutun ve ana ekrana sabitleyin. Ana ekranda üzerine gene basılı tutun ve boyutu küçültün.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Üst Alt