dede diyebilirsin:kıskıs: İzin var mı ki ayıp olmasın :)
Umur dağlar Üye -Akıncı' Alıntı: dede diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... İzin var mı ki ayıp olmasın
Umur dağlar Üye -Akıncı' Alıntı: ben en son rütbedeyim 'ortak' rütbesi Genişletmek için tıkla ... oo sen bitirmişsin işi
-Akıncı' Alıntı: ben en son rütbedeyim 'ortak' rütbesi Genişletmek için tıkla ... oo sen bitirmişsin işi
Akıncı Üye yönetimi ele geçirdim şaka bir yana tahir abiyi çok severim hele oğllarını yiyrsim geliyor
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Bana dede diyebilirsin çekirge Genişletmek için tıkla ... ben nedeyeyim fırat abi
KayraBey Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ben nedeyeyim fırat abi Genişletmek için tıkla ... Bana üstad 5.Mahmut diyebilirsin
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Bana üstad 5.Mahmut diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... tamam üstad 5.Mahmut (ortak daha cana yakındı)
Tahir' Alıntı: Bana üstad 5.Mahmut diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... tamam üstad 5.Mahmut (ortak daha cana yakındı)
Umur dağlar Üye Tahir' Alıntı: Bana dede diyebilirsin çekirge Genişletmek için tıkla ... Sağolasın dede
KayraBey Üye Konu Sahibi Az önce daldım taze taze Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.