aslında nasıl yapıldığını anladım ama sorun şu odin telefonumu görmüyorBu s3 konusu zaten, gönderdiğim![]()
Benim de bilgim yok ama arar buluruz usta,![]()
işlem hep fail olarak sonuçlanıyor 
aslında nasıl yapıldığını anladım ama sorun şu odin telefonumu görmüyorişlem hep fail olarak sonuçlanıyor
![]()
Onları izledim.Hani odinde telefonu bağlayınca sarı ışık yanması gerekiyor ya o yanmıyor işte![]()
çözümü nedir peki
O zaman driverlarda bir sikinti var

Dün geceden beri araştırıyorum hayırsızbak araştır ne beleşcisin![]()
ama bir türlü olmadı 
çözümü nedir peki
- - - Eklendi - - -
Dün geceden beri araştırıyorum hayırsızama bir türlü olmadı
![]()

Bana imza önerin la![]()

link verebilirmisin ?
Driverlarını kur![]()
link verebilirmisin ?
Kurduysan bile tekrar kur. Ya da odini sil komple tekrar kur bence.Sait abiyi bekliyorum pm atıcam ben sana dedi
veremiyorum şuan ama bakıyorum senin için xdadan...
.... Forumda S3ünü rootlayan kimse yok mu? Sana yardımcı olacak?
odini kurmakmı ? odin direk exe olarak var herhangi bir kurulum yapmadım ben
veremiyorum şuan ama bakıyorum senin için xdadan...
.... Forumda S3ünü rootlayan kimse yok mu? Sana yardımcı olacak?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca odini kurunca içinde driveri kuracağın bir yer bir program ya da bir buton bir şey yok mu?Kurduysan bile tekrar kur. Ya da odini sil komple tekrar kur bence.

telefonu ilk root yapmak için bağladımda bu işlemide yaptım zaten driverlar yüklendi gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam 2 tanePc internete bagli di mi ? Eger oyleyse bagla telefonu biraz bekle pc telefonu gordugunde driverlar tamamdir

odini kurmakmı ? odin direk exe olarak var herhangi bir kurulum yapmadım ben![]()
tar uzantılı dosyada bir sıkıntı olabilirmi peki ? senin kullandığını atabilirmisin birde onu deniyim
Kurulmaya gerek kalmadan aciyor zaten
Kurulmaya gerek kalmadan aciyor zaten

Sait abiyi bekliyorum pm atıcam ben sana dedi

tar uzantılı dosyada bir sıkıntı olabilirmi peki ? senin kullandığını atabilirmisin birde onu deniyim