kimse teknik özellikleri S4ün kötü 928in iyi demedi. burada karşılaştırılan sadece Kameranın gece çekimi performansı yani Nokia'nın pureview teknolojisi. neyi nereye çekiyorsun, fanboyluk mu bu şimdi??

kimse teknik özellikleri S4ün kötü 928in iyi demedi. burada karşılaştırılan sadece Kameranın gece çekimi performansı yani Nokia'nın pureview teknolojisi. neyi nereye çekiyorsun, fanboyluk mu bu şimdi??
tabi ki zevk meselesi ve ben hiç bi zaman S4 kötü demedim, teknik özellik bakımından S4 şu an en üst düzeyde yalnız bu açılan konu sadece kamera karşılaştırması. sen gidip bu konuda teknik özellik karşılaştırma sayfası paylaşman saçma onu demek istedim.
benim fanboyluk falan yaptığım yok tartışma çıkartma ben sadece iki telefonun özelliklerini paylaştım telefon tercih ve zevk meselesi ben bunu tercih etmişim sen onu kimse kimsenin tercihini ve zevkini kötüleyemez
Ben telefonumun tasarımını, sağlamlığını, düşük donanımla diğer yüksek donanımlı telefonlara çok rahatlıkla yetişmesini, fotoğraf ve video kalitesini, windows phone 8 işletim sisteminin tasarımını görüp beğendiğim için aldım. Telefon Nokia diyerek almadım. Microsoft yazılımı diyerek almadım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişte iki telefonun karşılaştırması
kamerayı karşılaştırıyoruz burda sen gidiyon donanım karşılaştıran link veriyon çek bakalım S4 le gece çekimi 928 den daha iyi çekiyorsa bende gidip s4 alacam
ben daha iyi çektiğini idda etmedim sadece resimlerle oynadığını söyledim bu kadar uzatmanın ne alemi var ayrıca kamerada bir donanım değilmi o ayrı bir şeyimi
kastettiğimiz donanımın ne olduğunu bal gibi biliyorsun amacın tantana yapmak galiba
Lumia'nın çekimine kadar resimlerden bir şey anlamadım iyi mi!![]()

Lumia'nın çekimine kadar resimlerden bir şey anlamadım iyi mi!![]()

Zifiri karanlıkta benim telefon ile çeksem onu görebileceğiniz koca bir hiç olurdu![]()