Bedava Bir Galaxy S4 İçin Bunu Yapar mıydınız?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ne varki bunda, bilgisayar basindayken dunya yikilsa umrumda olmuyor bunada 1 saatcik harcardim yav ne olacak :D

Hasand.

Hasand.

Üye
İNSANLARLA ALAY EDİLİYOR DİGERMİ BİR S4 İCİN SAĞLINIZ zaramı vereceksiniz (ben s4 var olmasa bie katılmam)

fk555897

fk555897

Üye
hiç çekilmez varya.

Artles

Artles

Üye
Anasini bile ağlatırdım :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Etrafa kendimi komik düşüreceğime,3 kuruşa çalışıp parasını biriktirip alırım daha iyi.
Ama son zamanlarda firmaların buna benzer insanı küçük düşüren yarışmalar fazlasıyla çoğaldı aslında iyi birşey değil firmanın oyuncağımışsınız gibi sizi kullanıyor,bazılarıda gidip sadece herhangi bir hediye için peşinden koşuyor.
Öylelikle çıtayıda fazlasıyla düşürüyorlar,''nasılsa hepsine tamam diyen bulunur''diyen tarzında kişiler hemen kabul ediyor.
O tarz insanlarda olunca firmalar da böyle insanı küçük düşüren yarışmalar çıkarıyorlar.

Katılana lafım yok ama onlarda olmazsa bizlerede gülecek malzeme çıkmıyor.
Ucunda para vs olan yarışmalara şimdiye katılmadım hele o türden bir yarışmaya hiç bir zaman katılmam.
İsterse daha iyisini versin.
Tek uç noktalarda katıldıklarım firma çekilişleri,hiç değilse kendimi küçük düşürmüş olmuyorum.

Aslında insanın içinde olacak bu istersen altın semer vur hesabı.
Gelmiyorsa siz ne derseniz anlamaz,burnun dikine gider.
Şu yaşıma geldim,yeri geldi aç kaldığım günler bile oldu ama tutupta kendimi etrafa küçük düşürecek bir hareket yapmadım.
Kendi yaşımda olupta dünyayı aşan insanları tanıyorum tabi sonları bildiğiniz gibi hiç bir son'a gitmiyor.

Kendiniz ve aileniz için bir şey yapamıyorsanız,boşuna o tür yarışmalarla uğraşmayın.
Yarın bir gün sizi ordan tanıyan bir insan izlerse gözünde itibar bıraktıysanız bile o itibar çoktan biter.
Tanıdığım insan da buna benzer bir şey yaptı,programa katılıp ucunda para olan bir yarışmaydı.
Baştan demiştim zaten kazanamazsın ama benim gözümde ve başkalarının gözünde itibarın biter.
Dediğim de çıktı sonuncu oldu,elinde kalan yerin dibine götürdükleri bir video kaldı elinde,yerel kanalda çıkan.
şimdiyse ne konuşuyorum nede hatrını soruyorum değmeyen bir insanmış dedim.
Size diyeceğim tek bir şeydir;
Kendiniz ve aileniz için yaşayın ama doğru düzgün yaşayın.

Akıncı

Akıncı

Üye
parasıyla alırız:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Değmez :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Rezillik Resmen

ka_za

ka_za

Üye
Denenebilir bence

manolyam63

manolyam63

Üye
bence katlanılır yanı...

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Beklemem hiç bir zaman.

anisti

anisti

Üye
bende parayla alırım daha iyi bı sıkıntıya girilir mi bir telefon için ya

Kerim.

Kerim.

Üye
amma laf ettiniz.alt tarafi 1saat bakacak.yorumlara bakan 1gun bakacak sancak.ne abarttiniz ya

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Adamlar iyi reklam yapmış ama, o kadar insan, sonunda da s4ün balonları uçuyor :D

MaxipmaN

Üye
symbiandan kurtuluş var işin ucunda :D

MrTech

MrTech

Üye
Burada olsaydı banko alırdım S4'ü :ehe

PixelWolf

Üye
ben orada gülme krizine girerdim. :d:

Üst Alt