Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Özgür abi sen de olmasan bizim uygulamalar aç kalacak :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve serinaga
kesasd

kesasd

Üye

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugün güncelleme yagmuru var.

güncellendi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
geç kalmışım önceki sayfada haber gelmiş fakat ne güncellenmiş anlamadım dğrusu
Artık çok istediğin pusula özelliği geldi gözün aydın İbrahim. :) Sol alt kısımdaki konum simgesine tıklayarak pusula özelliğine geçebilirsin, yada LiveSight kamera özelliğini başlatarak ekran üzerinden çevrende bulunan harita katmanlarını (Araç kiralama, benzin istasyonu, hastane, otel, lokanta vs. gibi) pusula doğrultusunda artık rahatça bulabilirsin, veeee telefonu dikey konuma aldığında farkı sende göreceksin. :oke:

YkPkY

YkPkY

Üye
ben ne zaman erecegim bu nimetlere.bende o özelligi cok istiyordum

ÖEY

ÖEY

Üye
Bana Here Maps güncellemesi hala gelmedi yahu :hmmm Telefona nazar değdirdim iyi mi?:hih: Acaba kendim manuel olarak mı yüklesem?

PureFood

PureFood

Üye
Here Maps'i nedense hiç kullanmıyorum. Yaya navigasyonu var mı ? Aynı Here Drive gibi anlatım yapacaksa sağa dön sola dön diye, kulaklığımı takar onu dinleyerek istediğim yere giderim :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Here Maps'i nedense hiç kullanmıyorum. Yaya navigasyonu var mı ? Aynı Here Drive gibi anlatım yapacaksa sağa dön sola dön diye, kulaklığımı takar onu dinleyerek istediğim yere giderim :D
Ben de pek ihtiyaç duymadım aslında. Bir kere İzmir'de kullandım, çok rahat hemen istediğim yere götürdü beni. Navigasyon özelliği çok iyiydi. Sesli yönlendirmeler falan. Ayrıca yazılı olarak da yol tarifi var. Bir kere de Bursa'da denedim ama maalesef ne benim bulunduğum noktayı belirleyebildi ne de gitmek istediğim yeri bulabildi. Bu arada güncelleme az önce göründü ben de güncelleyelim bakalım neler değişmiş :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Artık çok istediğin pusula özelliği geldi gözün aydın İbrahim. :) Sol alt kısımdaki konum simgesine tıklayarak pusula özelliğine geçebilirsin, yada LiveSight kamera özelliğini başlatarak ekran üzerinden çevrende bulunan harita katmanlarını (Araç kiralama, benzin istasyonu, hastane, otel, lokanta vs. gibi) pusula doğrultusunda artık rahatça bulabilirsin, veeee telefonu dikey konuma aldığında farkı sende göreceksin. :oke:

Evet gelmiş geç fark ettim tam forumu açtım eksikleri söylim diye dediğin gibi pusula var fakat ekranı bilen göz gibi kullanmış bir yuvarlağın gözün içine almış harita ufalıyor büyüttüğünde ise pusula işlem görmüyor bu kötü olmuş hep açık kalsa daha iyi olurdu yada ben beceremedim
birde senle paylaştığım yürüme sokak adları düz çizgi navigasyonu yürümede tarif alnınca biliyorsun araba yolundan dönderiyor yani caddenin karşı tarafındaki 5 dk mesafe köprü viyadük gibi araç yoluyla 1,5 saat gibi süre buluyor bunuda ayarlamalıydılar

bu arada benim eski mail adresimi kapattığım için nokia hesabımdan mail de değiştiremedim değişmiyor hesabı komple kapattım ve yeni hesap açtım bütün favori adresler kayboldu geri gelmez sanırım senin bir fikrin varmı :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Ben de pek ihtiyaç duymadım aslında. Bir kere İzmir'de kullandım, çok rahat hemen istediğim yere götürdü beni. Navigasyon özelliği çok iyiydi. Sesli yönlendirmeler falan. Ayrıca yazılı olarak da yol tarifi var. Bir kere de Bursa'da denedim ama maalesef ne benim bulunduğum noktayı belirleyebildi ne de gitmek istediğim yeri bulabildi. Bu arada güncelleme az önce göründü ben de güncelleyelim bakalım neler değişmiş :D

Teşekkürler deneyeceğim :oke:

IVI-Elia

Üye
Şaka Bi yana neden bana hiçbir güncelleme gelmiyor sıfırladıktam sonra oldu...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şaka Bi yana neden bana hiçbir güncelleme gelmiyor sıfırladıktam sonra oldu...

Genellikle sıfırlama işleminden sonra bir süre güncellemelerde duraksama olabiliyor. (10-15 gün kadar)
Biraz daha beklemende yarar var kardeşim :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Evet gelmiş geç fark ettim tam forumu açtım eksikleri söylim diye dediğin gibi pusula var fakat ekranı bilen göz gibi kullanmış bir yuvarlağın gözün içine almış harita ufalıyor büyüttüğünde ise pusula işlem görmüyor bu kötü olmuş hep açık kalsa daha iyi olurdu yada ben beceremedim
HERE maps uygulamasını aç ve konumunun bulunmasını bekle, konumun bulunduktan sonra sol alt kısımda sabit duran konum (simgesine) bildirimine tıklaman veya biraz beklemen pusulayı aktifleştirmek için yeterli. Mercek halindeki pusula ise LiveSight kamera özelliğine açtığında kullanıyorsun. :)
birde senle paylaştığım yürüme sokak adları düz çizgi navigasyonu yürümede tarif alnınca biliyorsun araba yolundan dönderiyor yani caddenin karşı tarafındaki 5 dk mesafe köprü viyadük gibi araç yoluyla 1,5 saat gibi süre buluyor bunuda ayarlamalıydılar

bu arada benim eski mail adresimi kapattığım için nokia hesabımdan mail de değiştiremedim değişmiyor hesabı komple kapattım ve yeni hesap açtım bütün favori adresler kayboldu geri gelmez sanırım senin bir fikrin varmı :hmmm
Evet yürüme için herhangi bir değişiklik yapılmamış, :( nokia hesabını kapattığın için artık here.com servislerindeki yedeklerini de kullanamıyorsun maalesef.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Gökçen abi şimdi Here drive'daki gibi sesli yürüyüş navigasyonu var mı yok mu onu söyler misin :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt