Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
808'de sorun halledilmiş,teşekkürler :oke:

Kardeş bu cfw deki tema nedir acaba söylermisin ya da link atarmısın ? Ve bu pil şebeke göstergeleri beyaz yani hangi avkon bu ? Lütfen bu iki şeyi bulmama yardım edermisiniz =?

achambo

achambo

Üye
Kardeş bu cfw deki tema nedir acaba söylermisin ya da link atarmısın ? Ve bu pil şebeke göstergeleri beyaz yani hangi avkon bu ? Lütfen bu iki şeyi bulmama yardım edermisiniz =?

cfw ye özel hakan abi vermiyo kimseye

avkonu core resource apps tan alabilirsin

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Krdeş core resaurce apps derken anlamadım ? Forumda herhangi bir konuda var mı bu avkon ya da google da ne yazmam gerek anlaşılabilir şekilde paylaşırmısın ?

SLH.55

SLH.55

Üye
603 tamamen sorunsuz :D

achambo

achambo

Üye
Krdeş core resaurce apps derken anlamadım ? Forumda herhangi bir konuda var mı bu avkon ya da google da ne yazmam gerek anlaşılabilir şekilde paylaşırmısın ?

hakan abi bu avkonu özel düzenledi ve burda veya google da yok bulamazsın

nokia cooker ile indirdiğin cfw dosyalarındaki core dosyasını aç ve resource/apps a gir ordaki avkon2.mif i al
nokia cooker progra

ozgecen

ozgecen

Üye
teşekkürler

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
abi 1.nesillerin avkonuyla 2. nesillerin avkonu aynı mı

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

aynı

- - - Eklendi - - -

güle güle kullan

fp2de avkonu nereye atıyoz abi

- - - Eklendi - - -

bide fp2de orijinal fw üzerinde oynamak için ne yapmalıyız cihaz çöküyor avkonu değişince

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam ya arama butonunu unuttuk :D . Söyleyecektin yenden flashlıyam :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
fp2de avkonu nereye atıyoz abi

- - - Eklendi - - -

bide fp2de orijinal fw üzerinde oynamak için ne yapmalıyız cihaz çöküyor avkonu değişince

coreye. Core kilidini kır. Ayrıca konu dışına çıkıyorsun daha cevaplamıycam. Burası cfw yapım anlatım yeri değil.

- - - Eklendi - - -

Hocam ya arama butonunu unuttuk :D . Söyleyecektin yenden flashlıyam :D

pc geçince bakıp söylerim. Ezberimde yok malesef.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

coreye. Core kilidini kır. Ayrıca konu dışına çıkıyorsun daha cevaplamıycam. Burası cfw yapım anlatım yeri değil.

- - - Eklendi - - -

pc geçince bakıp söylerim. Ezberimde yok malesef.
tamam abi kızma niyetim bişeyler öğrenmek kötü bi niyetim yok ki hem benim emeğine saygısızlık edip çalmak gibi bi niyetimde yok bu gupta cfw soranlara evolsu öneriyorum tamam çok soru sordum belki öyle bi izlenim verdim bu konuları yeni öğrendiğim için biraz fazla meraklıyım kusura bakma özür dilerim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan evolsa ofwnin avkonunu atmak icin coreden resource apps icinden avkon.mif i cekip atsam dogrumu yapmis olurum ?

Pringles

Pringles

Üye
Abi uzun zamandır girmedim önceki yorumlara da bakmadım
2. Nesillerde kamera sorunu düzeldi mi ? Ve sorun neyden kaynaklanıyormuş ?

- - - Eklendi - - -

Tamam abi yorumları okudum indirip hemen kuracağım teşekkür ederim :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Cfw yi kurdum tam olarak herşeyi incelemedim ama şuana kadar sorunsuz görünüyor. :)

Anil-D

Anil-D

Üye
abi magazadaki whatsappda aynı gostermiyo bu 8 sayfa mesaj simgeleride azalıyor

Pringles

Pringles

Üye
Çook teşekkür ederim Hakan abi yükledim kamera sorunu çözülmüş :oke:

Üst Alt