Barış Grc
Üye
808'de sorun halledilmiş,teşekkürler![]()
Kardeş bu cfw deki tema nedir acaba söylermisin ya da link atarmısın ? Ve bu pil şebeke göstergeleri beyaz yani hangi avkon bu ? Lütfen bu iki şeyi bulmama yardım edermisiniz =?
808'de sorun halledilmiş,teşekkürler![]()
Kardeş bu cfw deki tema nedir acaba söylermisin ya da link atarmısın ? Ve bu pil şebeke göstergeleri beyaz yani hangi avkon bu ? Lütfen bu iki şeyi bulmama yardım edermisiniz =?
Krdeş core resaurce apps derken anlamadım ? Forumda herhangi bir konuda var mı bu avkon ya da google da ne yazmam gerek anlaşılabilir şekilde paylaşırmısın ?
kalktıHakan 701deki sorunlar kalktimi ?
ah o ecom ahh603 tamamen sorunsuz![]()
bilgi için teşekkürlerrica ederim güle güle kullan808'de sorun halledilmiş,teşekkürler![]()

abi 1.nesillerin avkonuyla 2. nesillerin avkonu aynı mı
teşekkürler
aynı
- - - Eklendi - - -
güle güle kullan
fp2de avkonu nereye atıyoz abi
- - - Eklendi - - -
bide fp2de orijinal fw üzerinde oynamak için ne yapmalıyız cihaz çöküyor avkonu değişince
Hocam ya arama butonunu unuttuk. Söyleyecektin yenden flashlıyam
![]()
tamam abi kızma niyetim bişeyler öğrenmek kötü bi niyetim yok ki hem benim emeğine saygısızlık edip çalmak gibi bi niyetimde yok
coreye. Core kilidini kır. Ayrıca konu dışına çıkıyorsun daha cevaplamıycam. Burası cfw yapım anlatım yeri değil.
- - - Eklendi - - -
pc geçince bakıp söylerim. Ezberimde yok malesef.
Hakan evolsa ofwnin avkonunu atmak icin coreden resource apps icinden avkon.mif i cekip atsam dogrumu yapmis olurum ?
Yeterlidir, Doğrudur..