efekti değiştirip denermisin. efek sorunlu galiba... kayıtlar kamera klasörüne gidiyorEmeğiniz için teşekkürler,
808 için şöyle bir tespitim oldu kamera'da ayarları açtığımızda en alttaki tercihler kısmı açılmıyor simsiyah ekran kalıyor çekilen foto ve video'ların kayıt hafızası telefon veya hafıza kartı olarak seçilemiyor gene kayıtlar DCIM klasörüne olmuyor sanırım..
c6 larda test modunu geçmiyor. sorun teşkil etmiyor. sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun...Flash atarken hata veriyor %90'a kadar yüklüyor sonra telefon test modda kalıyor açılıyor telefon ama tam olarak yükleme tamamlanmıyor nasıl çözebilirim?
Hakan çok teşekkürler,şimdi indirmeye başladım.
tamam ekleyeceğim. bana fp3 gönderirmisin daha kolay bulurum sorunuabi görev yöneticisi 1. Nesil kalmış
c6 larda test modunu geçmiyor. sorun teşkil etmiyor. sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun...
- - - Eklendi - - -
rica ederim. kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
tamam ekleyeceğim. bana fp3 gönderirmisin daha kolay bulurum sorunu
c6 larda test modunu geçmiyor. sorun teşkil etmiyor. sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun...
-hakan yeni uyguladıgın tma efektini açtıgımız da aşırı yavaşlamaya meydan veriyor malesef.
-birde cihaz yönetimine girince (*#0000# ) seçeneklere tıklayınca herhangi bir seçenek açılmıyor
- - - Eklendi - - -
birde birkaç işlem açınca telefon sürekli donma sorunu yapıyor malesef dostum.
Efekti degistir yavaslik donma falan kalmiyor efektte sorun var.
dostum bu 138 mb lik komple yine cfw mi ??
- - - Eklendi - - -
yada komple efek paketi mi
benım telefonum 701 bu işimi görmez o halde yine de teşekkür derim achambo
benım telefonum 701 bu işimi görmez o halde yine de teşekkür derim achambo

senin sorun efektler mi
orjinal sürümden core > resource > effects tekileri cfw ye atıp dene o zaman sorun olmaz herhalde
ben sadece efekleri değiştirip yerine sağlam stabil bir efek koymak istiyorum şuan ki vfw de çok sıkıntı cihazda donma sorunu bile yapıyor malesef .
- - - Eklendi - - -
denedim olmadı
hakan abi bakacaktı