Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Emeğiniz için teşekkürler,
808 için şöyle bir tespitim oldu kamera'da ayarları açtığımızda en alttaki tercihler kısmı açılmıyor simsiyah ekran kalıyor çekilen foto ve video'ların kayıt hafızası telefon veya hafıza kartı olarak seçilemiyor gene kayıtlar DCIM klasörüne olmuyor sanırım..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Emeğiniz için teşekkürler,
808 için şöyle bir tespitim oldu kamera'da ayarları açtığımızda en alttaki tercihler kısmı açılmıyor simsiyah ekran kalıyor çekilen foto ve video'ların kayıt hafızası telefon veya hafıza kartı olarak seçilemiyor gene kayıtlar DCIM klasörüne olmuyor sanırım..
efekti değiştirip denermisin. efek sorunlu galiba... kayıtlar kamera klasörüne gidiyor

- - - Eklendi - - -

tokuju sende serkanın söylediği gibi bir hata varmı

- - - Eklendi - - -

ben kaçar. konu size emanet. yapamayanlara yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar...

achambo

achambo

Üye
abi görev yöneticisi 1. Nesil kalmış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan çok teşekkürler,şimdi indirmeye başladım.

OPC

OPC

Üye
Flash atarken hata veriyor %90'a kadar yüklüyor sonra telefon test modda kalıyor açılıyor telefon ama tam olarak yükleme tamamlanmıyor nasıl çözebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Flash atarken hata veriyor %90'a kadar yüklüyor sonra telefon test modda kalıyor açılıyor telefon ama tam olarak yükleme tamamlanmıyor nasıl çözebilirim?
c6 larda test modunu geçmiyor. sorun teşkil etmiyor. sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun...

- - - Eklendi - - -

Hakan çok teşekkürler,şimdi indirmeye başladım.

rica ederim. kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

abi görev yöneticisi 1. Nesil kalmış
tamam ekleyeceğim. bana fp3 gönderirmisin daha kolay bulurum sorunu

achambo

achambo

Üye

c6 larda test modunu geçmiyor. sorun teşkil etmiyor. sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun...

- - - Eklendi - - -

rica ederim. kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

tamam ekleyeceğim. bana fp3 gönderirmisin daha kolay bulurum sorunu

eve dönüyüm atarım linki

salkin

salkin

Üye
-hakan yeni uyguladıgın tma efektini açtıgımız da aşırı yavaşlamaya meydan veriyor malesef.
-birde cihaz yönetimine girince (*#0000# ) seçeneklere tıklayınca herhangi bir seçenek açılmıyor

- - - Eklendi - - -

birde birkaç işlem açınca telefon sürekli donma sorunu yapıyor malesef dostum.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
-hakan yeni uyguladıgın tma efektini açtıgımız da aşırı yavaşlamaya meydan veriyor malesef.
-birde cihaz yönetimine girince (*#0000# ) seçeneklere tıklayınca herhangi bir seçenek açılmıyor

- - - Eklendi - - -

birde birkaç işlem açınca telefon sürekli donma sorunu yapıyor malesef dostum.

Efekti degistir yavaslik donma falan kalmiyor efektte sorun var.

salkin

salkin

Üye
Efekti degistir yavaslik donma falan kalmiyor efektte sorun var.

yorumları okudum da efekti değiştiremedim adamgibi olan bir efek ve nasıl yapacagımı kısaca açıklarsan çok memnun olurum

achambo

achambo

Üye

fp3 buyur abi

salkin

salkin

Üye
dostum bu 138 mb lik komple yine cfw mi ??

- - - Eklendi - - -

yada komple efek paketi mi

salkin

salkin

Üye
benım telefonum 701 bu işimi görmez o halde yine de teşekkür derim achambo

achambo

achambo

Üye
salkin

salkin

Üye
ben sadece efekleri değiştirip yerine sağlam stabil bir efek koymak istiyorum şuan ki vfw de çok sıkıntı cihazda donma sorunu bile yapıyor malesef .

- - - Eklendi - - -

senin sorun efektler mi

orjinal sürümden core > resource > effects tekileri cfw ye atıp dene o zaman sorun olmaz herhalde

denedim olmadı

achambo

achambo

Üye
ben sadece efekleri değiştirip yerine sağlam stabil bir efek koymak istiyorum şuan ki vfw de çok sıkıntı cihazda donma sorunu bile yapıyor malesef .

- - - Eklendi - - -

denedim olmadı

:hmmm hakan abi bakacaktı

salkin

salkin

Üye
hakan müsait değildir şuan o yüzden bakamıyordur da o ilk fırsatta cevap atar . bir de halleder tahminimce.

Üst Alt