Lg nexus 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş bu bilgindeki hata Cpu olayında Cpu sadece 3d tasarımda mı kullanılıyor sen oyunları ve diyer uygulmaları görüntülemek için neyi kullanıyon.Bide bana abartmayın diyorsunuz.Nexus hız bakımdan donanım bakımından işlemci bakımından Note 2 den çok iyi.Birde çöp kalır demişsin kardeş bu yüzden 1 uyarı aldım sen telefonu sadece ses ve kamera yüzündenmi alıyorsun.Benden sana bir soru google ilk çıkardığı güncellemeyi kim alıyor Nexus mu Note 2 mi 2. 2 sene sonra note II unutulcak nexus 4 ise daha güncelleme almaya devam edecek.Ben Note 2 kullanmadım ama Burdan anladığım kadarıyla sende Nexus kullanmamışsın

Artles

Artles

Üye
Katılmadığım nokta 2 sene sonra note II unutulucak, sanmıyorum bunu

Artles

Artles

Üye
Nexusa laf yok google'ın öz evladı ama note II 2 sene güncelleme alsa bile rahat 3-4 sene götürücek telefon rom falan hertürlü yolu var telefonun

hasanistan

hasanistan

Üye

furkey

Üye
Nexusa laf yok google'ın öz evladı ama note II 2 sene güncelleme alsa bile rahat 3-4 sene götürücek telefon rom falan hertürlü yolu var telefonun

Android her telefonun yolu var galaxy s e filan hala cayır cayır rom çıkıyor :)

Ancak şöyle de bir olay var samsung yeni versiyon cikarmazsa geliştiriciler de çıkaramaz sonuç olarak ya çok sevdiğiniz spen inizden fedakarlık edip cyanogenmod filan kurarsiniz ya da orada kalır telefon :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Nexus 4 kurulmazmı cyanogenmod

aleranol

aleranol

Üye
Bazıları not2 neki telefonmuki demiş ancak kullanmadan yorum yapmayın!
Nexus 1 tek konuda iyidir. O da rom ve güncelleme yani yazılım Desteği.

Oyunlar mali gpu lara daha önce optimize edilir. Bu 1. Avantajı.
2. Büyük ekranı 3 ay kullanmayan sakın yorum yapmasın. Illaki tecrübe gerekli.
3. Speni kullanmayan da yorum yapmasın. Tonlarca işi kolayca yapabilirsiniz.

Biraz tecrübe herkes için daha iyi olur.

Artles

Artles

Üye

Ovvv çok sert :D

furkey

Üye

Biraz gerçekçi olmak lazım bende de mali gpu var ama benim öyle bir iddaam yok :) note 2 nin geçtiği noktalar var nexusun geçtiği noktalar var ama nexus un performansının note 2 den yüksek olduğunu gormemezlikten gelmek hem haksızlık hem hakaret olur :)

• Beğen
Tepkiler: hasanistan
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
O eskiyecek yakında mali gpunun yerini adreon 320 alır.

- - - Eklendi - - -

O eskiyecek yakında mali gpunun yerini adreon 320 alır.

• Beğen
Tepkiler: hasanistan
enes-1907

enes-1907

Üye
eğer biraz bütçen varsa xperia z al derim bnde alacam :D note 2 ve nexus 4 den daha iyi bir cihaz ama note 2 ve nexus 4 arasında seçim yapacak olursan ikside oyunlarda kasmaz sorun yaşamazsın bazı oyunlarda donuo diyen arkadaşlar optimizasyon yüzündendir o ..iki cihazda kasmaz oyunlarda.dediğim gibi note 2 ve nexus 4 arasında seçim yapacaksan eğer note 2 nin ekran büyüklüğü sorun deilse note 2 al derim az bi fark da olsa işlemcisi ve ekranı nexustan daha üstün....şimdiden hayırlı olsun ama yerinde olsam biraz bütçemi aşıp xperia z alırdım ..:D ki bnde öyle yapacağım :D

Türe

Türe

Üye
eğer biraz bütçen varsa xperia z al derim bnde alacam :D note 2 ve nexus 4 den daha iyi bir cihaz ama note 2 ve nexus 4 arasında seçim yapacak olursan ikside oyunlarda kasmaz sorun yaşamazsın bazı oyunlarda donuo diyen arkadaşlar optimizasyon yüzündendir o ..iki cihazda kasmaz oyunlarda.dediğim gibi note 2 ve nexus 4 arasında seçim yapacaksan eğer note 2 nin ekran büyüklüğü sorun deilse note 2 al derim az bi fark da olsa işlemcisi ve ekranı nexustan daha üstün....şimdiden hayırlı olsun ama yerinde olsam biraz bütçemi aşıp xperia z alırdım ..:D ki bnde öyle yapacağım :D

Hangi özellikleri üstün ?

PriZm

PriZm

Üye
Xperia Z ne alaka şimdi ? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt