Windows Phone CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone CFW
Arkadaşlar yeni bir CFW yüklemeyi düşünüyorum. Görselliği , şarjı , ram'i , stabilitesi benim için çok önemli. Kullanıpta memnun kullandığınız CFW varsa buradan yazabilirsiniz. Ben bu Görseldeki CFW'yi yüklemek istiyorum.

Kullananlar varsa yorum yapmalarını rica ediyorum. Ayrıca Emin olmak için soruyorum. Bu resimdeki haqangüven'in
Windows Phone CFW'si mi ?

Şimdiden herkese teşekkürler.

hikmet366

hikmet366

Üye
Evet Hakan Güvenin CFW Sidir ...

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan var mı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
süper bir cfw ama baya bi hatası var onun için fp4 fp5 saybian belle yüklemeni öneririm

codblackops2

codblackops2

Üye
ben xperince öneririm.görsel bakımından tatmin edici düzeyde.hız konusunda gayet başarılı.hakangüvenin cfwsini de kullandım fakat görsellik fazla olduğu için hem şarj tüketimi fazla hemde ram biraz fazla tüketiyor.son olarakta geçenlerde istediğin ev ekranı teması xperience de var :thumbup:

hikmet366

hikmet366

Üye
ben xperince öneririm.görsel bakımından tatmin edici düzeyde.hız konusunda gayet başarılı.hakangüvenin cfwsini de kullandım fakat görsellik fazla olduğu için hem şarj tüketimi fazla hemde ram biraz fazla tüketiyor.son olarakta geçenlerde istediğin ev ekranı teması xperience de var :thumbup:

ewet birde onu önerebilirm oda güzel

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi

Aslında ben ev ekranı için yüklüyorum. Bu resimdeki 1. Ev ekranını istiyorum. Ama spb shell gibi olmasın sisteme gömülü olsun istiyorum ama bu belle shell Cfw'ler çok fazla ram yiyor. Ben sadece ev ekranını istiyorum ve ram yemesin.

hikmet366

hikmet366

Üye
bulamassın

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ben WP8 Teması + Widgetizerle telin ekranını cfw siz WP8 li telefonlara benzettim, harika oldu tavsiye ederim.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar böyle bir ev ekranı olupta ortalama Ram'i 55-60 mb olan CFW var mı ?

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Link var mı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
fp5 fp4 ama şarj 1 gün yetiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt