Jailbreak iOS 6.1 Sürümü İçin 4 Şubat'ta Yayınlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Node

Node

Üye
Bilgisayarın saatini 18:05den sonraya getirince %100 oluyor.

lazer77

Üye
Ne zaman çıkıcak

muratkisi

Üye
Arkadaşlar indiren oldumu hiç

polat-_

Üye
Acildi indirin

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Yayınlandı beyler bayanlar hayırlı olsun. :)

mrtreis06

Üye
indirdim hemen arkadaşlar

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
ne acele bende indirdim :D

1oyun

1oyun

Üye
beyler dosyayı paylaşır mısınız indiremiyorum.

mrtreis06

Üye
Kardeş altda link koymuşlar oralardan indir

lkoseomur

Üye
Ben indirdim dosya içerisinde evasi0n isimli bir program var actıgımda telefonu baglamamı istedi. Telefou bagladıgımda jailbreak tusu aktif oldu. Basmaya korktum :)) deneyeniniz var mı arkadaşlar sıkıntı oldu mu?

Türe

Türe

Üye
Ben indirdim dosya içerisinde evasi0n isimli bir program var actıgımda telefonu baglamamı istedi. Telefou bagladıgımda jailbreak tusu aktif oldu. Basmaya korktum :)) deneyeniniz var mı arkadaşlar sıkıntı oldu mu?

Bas usta bas :ok2:

gokkurt

gokkurt

Üye
İşlemi uygulayan var mı arkadaşlar? Ben programı çalıştırdım ancak itunes pc'de olmadığı için mi JailBreak aktif olmuyor?

-iTunes eksikliğindenmiş, sorun çözüldü arkadaşlar-

akula

akula

Üye
Evet iTunes olmadan aktif olmuyor o hataya bende düştüm

utlax

Üye
arkadaşlar bu işlemi telefon üzerinden yapabilirmiyiz bilgisayar usb görmüyor :(

utlax

Üye
napalım artık komşunun kapısını tıklatacaz artık :D bide arkadaşlar bu cydia yı yükledikten sonra ne yapacam yanlış bişey yapmak istemiyorum

Türe

Türe

Üye
napalım artık komşunun kapısını tıklatacaz artık :D bide arkadaşlar bu cydia yı yükledikten sonra ne yapacam yanlış bişey yapmak istemiyorum

Bence bekleyin. Cunku su an bircok sorun var. Hava durumu , pil gostergesi vb.

uPPsCa

Üye
şimdi bunu yapınca telefonum jailbreak mı olmuş oluyo istediğim uygulamayı ücretsiz indirebiliyor muyum

Üst Alt