50TL kadar para cezası ödeyerek tekrar açtırırsıneyvallah sağolun son sorum teli burada kayıt ettiremez isekne oluyoryani kapanıyor daha hiç birşekilde açamıyormuyuz
pasaport kayit yaptirilir sadece androide..ilgilenenler pm mesaj atabilir

hocam ben yurtdışından Asus padfone 2 getirip türkiye de yeni yazılım yükleme gibi bir şansım var mi. Ör. 4.1 jb gibi
ipad,iphone,samsung,nokia, vs.vs. Pasaport kaydi yapilir önce işlem sonra ödeme şeklinde nerde olursaniz olun imei veriyorsunuz işlem yapiliyor sonrada ödeme yapiyorsunuz 60tl

Kafamdaki bir çok soru işareti gitti teşekkürler...
yardımcı olabildiysem ne mutlu 
ben rom atılınca telefona imei siliniyo diye biliyorumyanlış mı biliyorum ?

Bende öyle biliyordum ancak badmus arkadaşımız IMEI çakma değilse korkacak birşey yok dedi![]()
Almanya'dan geldi s3
şuanda içinde 4.1.1 var ekranı yaptırınca 4.1.2'ye geçecem şimdi geçmeye korkuyorum ekranda bişeye basmak gerekir falan ekranı göremediğim için basamam telefona bidaha erişemem
ben sahte imeiler için konuştuğunu sanmıştım alttaki yazında 
imei çakma değilse tabi bişey olmaz bak banaAlmanya'dan geldi s3
şuanda içinde 4.1.1 var ekranı yaptırınca 4.1.2'ye geçecem şimdi geçmeye korkuyorum ekranda bişeye basmak gerekir falan ekranı göremediğim için basamam telefona bidaha erişemem
ben sahte imeiler için konuştuğunu sanmıştım alttaki yazında
---> Telefonu getirdim ancak IMEI attırdım şimdi güncelleme alamıyorum ne yapmalıyım?
Arkadaşlar IMEI attırınca otomatikmen attırdığımız telefon olarak gözükür internette.Bunun içinde siz güncelleme almaya çalıştığınızda bu aldığınız telefon değilde IMEI attırdığınız telefon olarak gözükür ve bu yüzden güncelleme alamazsınız.Nasıl alabilirim derseniz 2 yol var, telefonun kendi IMEI kayıt ettirip sorunsuz kullanabilirsiniz(kayıt ettirmeden kendi IMEI telefona yüklemeniz lazım), diğer yol ise odin veya cwm ile rom sammobile orjinal rom kurabilirsiniz yada farklı romlar deneyebilirsiniz.

evet bu sahte IMEI için, bunu birisi bana güncelleme alamadığını sordu tekrar kayıt ettirirsem olurmu acaba dedi bende konuya ekleyim dedim![]()
imei gider ama