5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

kemter61

Üye
"E=Emrgncy112;5697954]
Forumda S^3 oyunlar bölümüne bak...

- - - Eklendi - - -

eposta tanımlı mı?
" evet e posta tanımlı ya asıl sorun bi facebook sayfası açayım dedim telefondan ama kayıt olurken kod istiyor o kodu da e mail adresime gönderiyor ama ben o kodu göremiyorum dolayısıyla kodu girmeyincede facebooka kayıt olamıyorum[/QUOTE]

Emrgncy

Emrgncy

Üye
" evet e posta tanımlı ya asıl sorun bi facebook sayfası açayım dedim telefondan ama kayıt olurken kod istiyor o kodu da e mail adresime gönderiyor ama ben o kodu göremiyorum dolayısıyla kodu girmeyincede facebooka kayıt olamıyorum
[/QUOTE]
tarayıcı ile ulaş e-postana...

opera mini ile girebilirsin mesela...

hasan542

Üye
telefondayım telefon için winrar dosyasını atrmısnız model(c5-03) acil yardımcı olursanız sevinirim

costrıder

Üye
kardeş bende 5228 var 5800 ın bi düşüğü çok saçma ma kamera açılınca kontör gidio ekranın köşesinde bağlantı işareti çıkıo kameraya girince otomatik olarak internete filan mı bağlanıyo yoksa resimleri internete filan mı veriyo ?????????????

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefondayım telefon için winrar dosyasını atrmısnız model(c5-03) acil yardımcı olursanız sevinirim

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...nrar-dosyalarini-cepte-acmak-icin-253669.html

- - - Eklendi - - -

kardeş bende 5228 var 5800 ın bi düşüğü çok saçma ma kamera açılınca kontör gidio ekranın köşesinde bağlantı işareti çıkıo kameraya girince otomatik olarak internete filan mı bağlanıyo yoksa resimleri internete filan mı veriyo ?????????????

Tam olarak bilmiyorum ama yüklü olan bir uygulamadan kaynaklı olabilir...
Bilgilerini yedekleyip bir soft format at...

costrıder

Üye
bende 5228 var çok saçma ama kameraya girince kontör gidio yanlışlıkla tuşa bassam hemen çıkıom yine de 50 kuruş gidio bide köşede internet işareti çıkıo otomatik internete filan mı bağlanıo

costrıder

Üye
bende 5228 var çok saçma ama kameraya girince kontör gidio köşede internet resmi çıkıo sorun cihazda mı yoksa hatla ilgili mi

costrıder

Üye
bende 5228 var bazı uygulamaları indiridiğimde META-İNF dosyasının içinde MANİFEST.MF şeklinde bir dosya geliyo açılmıyo uzantısını filan deştirdim (.jar .sisx denedim) telefona attıımda uygulama dosyası olarak diil de not dosyası olarak açıyo napmam lazım???????

ozkan1979

ozkan1979

Üye

bu temayı bulabilirmisin 5800 için

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bende 5228 var bazı uygulamaları indiridiğimde META-İNF dosyasının içinde MANİFEST.MF şeklinde bir dosya geliyo açılmıyo uzantısını filan deştirdim (.jar .sisx denedim) telefona attıımda uygulama dosyası olarak diil de not dosyası olarak açıyo napmam lazım???????

Arkadaşım indirdiğin uygulama büyük ihtimalle jar dosyası ve sen onu x-plore ile açıyorsundur, META-INF klasörü jar dosyasında olur,
eğer x-plore ile yüklemek istiyorsan seçeneklerden sistemle aç seçeneğini tıklamalısın...

kemter61

Üye

tarayıcı ile ulaş e-postana...

opera mini ile girebilirsin mesela...
[/QUOTE]

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim sağol

flexy20

Üye
arkadaslar 5800 xm son guncelleme olmuyor bir yardım edebilirseniz memnum olurum

Aligöv

Üye
uygulama güncellemelerinde başarısız diyor ne yapmalıyım

tutmuyor

Üye
c 5 ve e 71 jar sisx pırogram yukluyor ama netde hep sıs pırogram var bu telefona nasıl yuklıces sıs pırogramını cok zaman lar once bı ufak pı pıro vardı alayını yukluyordu nasılyaparız

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c 5 ve e 71 jar sisx pırogram yukluyor ama netde hep sıs pırogram var bu telefona nasıl yuklıces sıs pırogramını cok zaman lar once bı ufak pı pıro vardı alayını yukluyordu nasılyaparız

Telefonun işletim sistemine uygun olan uygulama ve oyun yükleyeceksin,
sis uygulamalar s60v2 teller içindir, üst modellere olmaz..

tebrizbehbud

Üye
arkadas bana yardimci olursan sevinirim.ben telde flash player istiyorum ama bulamiyorum.telde netden video izleye bilmek icin.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadas bana yardimci olursan sevinirim.ben telde flash player istiyorum ama bulamiyorum.telde netden video izleye bilmek icin.
Arkadaşım symbian telefonlara flash player yok, flash lite var...

Onunla da youtube gibi telefonuna uygun formatta video paylaşan sitelerden video izlersin ancak...

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
selamun aleykum omcelıkle ; c6 00 cıhazıma wp8 cfw sını yukledım ama sarj ve sebekenın bulundugu bar gozukmuyor bunu nasıl cozebılırız baska herhangı bı problem yok fw de

kmlonr12345

Üye
symbian işletim dışında (s60v5) 5800 telefonuma ubuntu yükleneblirmi

Üst Alt