5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

AntiLopp

AntiLopp

Üye
İlgin için Teşekkürler abi hemen flashlıyorum..
Yemin ediyorum 5800'ı satmayı düşünüyordum, kafaya koymuştum ama senin bu Cwf'lerin sayesinde kararım bi anda değişti..
Çok Teşekkürler abi
İşinde başarılar diliyorum ...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için Teşekkürler abi hemen flashlıyorum..
Yemin ediyorum 5800'ı satmayı düşünüyordum, kafaya koymuştum ama senin bu Cwf'lerin sayesinde kararım bi anda değişti..
Çok Teşekkürler abi
İşinde başarılar diliyorum ...

teşekkürler kardeşim. sende güle güle kullan

KD1907

KD1907

Üye
Hakan bişi dicem ben telefona raging thunder 2 ve fruit ninja yükledim (sis olarak) ama açıyorum beyaz bi ekran geliyo sonra kapanıyo iki oyunda sence ne yapabilirim??Bide şu yazılımı çıkartı artık ya gebericem meraktan off :)

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
asdfjkl99 kardesim onları oynaman icin telefonda grafik hızlandırıcısı olması lazım 5800 larda bu donanım olmadığından oynayamazsın symbian ^3 lerde acıyor onlar yada android yada ios :D

KD1907

KD1907

Üye
Yapma be off peki bu hızlandırıcıyı yükleyebilrmym telefona?

KD1907

KD1907

Üye
Ya iki dakka cevaplıyıver işte neden açamıyorum diye??

orko1978

Üye
Teşekkür ederim güzel cfw

stuffalp

Üye
Teşekkürler eline sağlık. Kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Ovi Senkronize'yi nasıl kullanabilirim? Bütün rehberim ondaydı. :tşk: Ve Simge kısmındaki ¥ işaretini düzeltmen mümkün mü?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler eline sağlık. Kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Ovi Senkronize'yi nasıl kullanabilirim? Bütün rehberim ondaydı. :tşk: Ve Simge kısmındaki ¥ işaretini düzeltmen mümkün mü?
rica ederim güle güle kullan. ovi senkronize kaldırıldı yazılımdan dosyaları rofs2 e atman gerek. simge kısmında ¥ düzeltemem çünkü belle iconların birtanesi onda düzeltirsem icon gider

CYBERstix

CYBERstix

Üye

yine de kafa takılıyor işte napayım... tamam dene sonucu yaz ona göre ilgilenirim

Kardeşim bikaç gün işten dolayı giremedim. Ama sonucu sana bildieyim. Bahsettiğim oyun c6 portu desteklemiyor. Biraz araştırdım, birkaç oyunda da bu sıkıntı varmış. Yani bazı oyunlar c6 portu desteklemiyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bikaç gün işten dolayı giremedim. Ama sonucu sana bildieyim. Bahsettiğim oyun c6 portu desteklemiyor. Biraz araştırdım, birkaç oyunda da bu sıkıntı varmış. Yani bazı oyunlar c6 portu desteklemiyor.
hım o zaman yazılımdaki javada bir şey yokmuş... onun için yapacak bir şey yok oyundan vazgeçmen gerek...

Lancerr

Lancerr

Üye
CFW BURAYA YUMRUK HAVAYA :D
haydi hakan, haydi hakan haydiii, tam zamanı, tam zamanı şimdiiee :D

Reexecution

Reexecution

Üye
bir sorum olcaktı bu cfw yi atınca telefon başlangıçta kilit kodu istiyor ve 12345 girincede yanlış diyor.Format atmayı düşündüm fakat Format atınca eski kilit kodu da formatla gitmiyormu?(eskisini unuttumda fw 'dekini)

pratik bi çözümü olan varmı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum olcaktı bu cfw yi atınca telefon başlangıçta kilit kodu istiyor ve 12345 girincede yanlış diyor.Format atmayı düşündüm fakat Format atınca eski kilit kodu da formatla gitmiyormu?(eskisini unuttumda fw 'dekini)

pratik bi çözümü olan varmı?
hafıza kartını çıkart ve cfw yi flaşhla 12345 e dönecektir...

- - - Eklendi - - -

meego ikonları gerçekten çok güzel. Güncellemeyi bende bekliyorum :)
şuan test mi ediyorsun yoksa hâlâ düzenlememi yapıyorsun?
hala düzenleme yapıyorum düzenleme bitince test yapıcam ondan sonra yayında yazılım

- - - Eklendi - - -

Süleyman siscontetsla ana temayı düzenliycemde bu alt bar var ya onun kodu kaç yada ismi ne

Süleyman

Süleyman

Üye
hafıza kartını çıkart ve cfw yi flaşhla 12345 e dönecektir...

- - - Eklendi - - -

hala düzenleme yapıyorum düzenleme bitince test yapıcam ondan sonra yayında yazılım

- - - Eklendi - - -

Süleyman siscontetsla ana temayı düzenliycemde bu alt bar var ya onun kodu kaç yada ismi ne

valla kardeşim tam hatırlamıyorum. Pcye geçince ben sana pm atarım.

Üst Alt