Muhteşem bir fikir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

neyse hacklicez bugün gelsin bi

ya aslında biraz üstüne düşüp merak edince en fazla 7dk'da hacklersin cihazı :tebessüm: şahsen kullancağım programları plash bellekte ayrı bi hack klasöründe tutuyorum format veya güncelleme yaptıktan sonra OTG ile flasha girip programlarımı kurup tak tak 7 dk'da Nokia E7-00 Belle Refresh Hackleniyor :sirit:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
ya aslında biraz üstüne düşüp merak edince en fazla 7dk'da hacklersin cihazı :tebessüm: şahsen kullancağım programları plash bellekte ayrı bi hack klasöründe tutuyorum format veya güncelleme yaptıktan sonra OTG ile flasha girip programlarımı kurup tak tak 7 dk'da Nokia E7-00 Belle Refresh Hackleniyor :sirit:

aynen benim kartta var dosyalar arkadaşlarımın falan hackliyorum ennn geç 10 dk sürüyor da üşeniyolar bende üşeniyodum ilkten yakınıodum yapamadım die aslında çok kolaymış

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

aynen benim kartta var dosyalar arkadaşlarımın falan hackliyorum ennn geç 10 dk sürüyor da üşeniyolar bende üşeniyodum ilkten yakınıodum yapamadım die aslında çok kolaymış

aynen öyle en çok canımı sıkanda signed olan xplore tel hackli değilken sertifika hatası veriyor bi buna gıcık oluyorum :D ama araya araya onuda bulup hallediyorum epey hacklediğimden cihazımı en fazla 7 dk hızlı ve aceleye getirip yaparsam 7 dk'da bitiyor :D :sirit:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
aynen öyle en çok canımı sıkanda signed olan xplore tel hackli değilken sertifika hatası veriyor bi buna gıcık oluyorum :D ama araya araya onuda bulup hallediyorum epey hacklediğimden cihazımı en fazla 7 dk hızlı ve aceleye getirip yaparsam 7 dk'da bitiyor :D :sirit:

beni uğraştıran şey mobile security kaldırması bi dert tel kendini resetliyo bazen

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Refresh'e güncelledikten sonra norton ilk başlarda hata verdi quarantina list'teki 3 dosyayı restore edemedim ama sonra bi şekilde halletmiştim :sirit:

zaten bende o yüzden yapamamıştım sonra halledemedim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

neyse geçmiş geride kaldı adam yine telimi hackle dedi gitti sinir ediyolar insanı

aynen + e herkesin bi sabrı var sen nasıl yapacağını maddeler halinde yaz PM olarak yolla not düş bunları kağıda not et sonra tek tek uygula de yapsın olmazsa tekrar dönsün sana :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
aynen + e herkesin bi sabrı var sen nasıl yapacağını maddeler halinde yaz PM olarak yolla not düş bunları kağıda not et sonra tek tek uygula de yapsın olmazsa tekrar dönsün sana :)

o zaman pm yazmanın anlamı yokki konudan baksınlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt