pc uygulamarıdır.. var biraz araştırma yap bulursunbunlar pc programlarımı? Bu sitede varmı hocam?
onunda çözümü var resim çektiğin zaman hemen silme. çünkü galeride ön izleme uluşturduğu için ve o işlemi yaparken sil komutu verdiğin için hata alıyorsun bekle 5 saniye sil almazsın o hatayı.. teşekkürler bilgi için güle güle kullanyükledim hocam güzel olmuş eline sağlık dediğin gibi birazda kendime göre düzenledim yazı ortalatma falan tek karşılaştığım sorun kamera kullanılıyor hatası başka bi sıkıntı yok telefonda olursa da yazarım.
eline sağlık haqanguven hocam. paylaşımlarınızı çok beğeniyorum,yalnız sormam gereken birkaç soru var.
bi önceki cfw'nizi de yükledim ve bikaç sorun yaşadım. bunlar telefonla ya da cfw ile ilgili mi bilemiyorum tam ama anlatayım;
telefonumun (5800) titreşimi kendi kendine gidip gelmeye başladı. bi gidiyor,bi iki hafta gelmiyor. sonra bikaç günlüğüne geri geliyor... Arandığım zaman zil sesim "genel" modda olmasına rağmen bikaç saniye çalıp susuyor. kendi kendine sessize alıyor yani çalarken. daha sonra orjinal fwyi yükledim,onda ses sorunu vermedi aranırken,ama titreşim devam ediyordu.
bu konu hakkında bilginizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
öyle bi sorunla karşılaşmadım. Eski sürümde bi kaç kişi titreşim çalışmıyor diyordu ama şimdi öyle sorun belirten yok deneyip bilgilendirirsen beni sevinirim. Güle güle kullan kardeşim
kuralı bikaç saat oldu, gitmiş olan titreşim cfw ile birlikte geri geldi. arama aldığım zaman ses gitmesi gibi bir durum da yok şu an. eğer bir sorunla karşılaşırsam bilgilendiririm. çok teşekkürler.

Hakan abi güncelleme çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Telefonda çok sık müzik dinleyen birisi olarak kulaklıkta dolby muhteşem olmuş. Bunun yanında yeni font da çok güzel olmuş. Gravity klavyesindeki "i ve ı" harfi sorunu da düzelmiş.(Ben fonttan kaynaklanmıyor sanıyordum ama demek ki fonttan kaynaklanıyormuş. Artık klavyede i harfi var) Bence bu cfw için çok güzel bir final oldu. Zaten 5800'dan da daha fazlasını beklememek gerek. Cok teşekkürler![]()
Valla bence hiç bir sorun yok cfw de. Adam yapmış yaniAyrıca dolby kulaklık için bir kez daha ellerine saglık
![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun arkadaşlar rofs2 e atın eski font olur...
usta rofs2 nerdeydi bulamadım, nereye atıcam tam oalrak bn bunu
nfe ile cfw dosyalarından rofs2 uzantılı olanı açıp içime atıcaksın flaşhla uğraşmak istemiyorsan rom patcher ı kur open 4+all yamasını aktif et fonts klasörünü c/ resource nin içine at telefonu yeniden başlat tamamdır
mesajı görmemişim hallettim cfw için saol
usta ben x6 ya yükledim kamera çalışmadı neden olabilir