Dünyada Melo çılgınlığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dünyada Melo çılgınlığı

Felipe Melo, Sanica Boru Elazığ maçında son dakikada kurtardığı penaltıyla sadece takımına 3 puan kazandırmadı, dünya çapında ününe ün katmış oldu. Zira o pozisyon, videosuyla birlikte Avustralya’dan Amerika kıtasına kadar dünyanın her ülkesindeki tüm spor internet sitelerinde manşette yer aldı. Brezilya’da yayın yapan globoesporte, “Duvar Melo” başlığıyla, “Melo, takımının 1-0 kazandığı maçta bir penaltı kurtardı. Evet doğru 10 numara (veya 1 numara) Göksu’nun şutunu sağ köşeden çıkardı” ifadesine yer verdi. İspanyol AS ve Marca gazeteleri de Melo’nun takımına bir zafer kazandırdığı vurgusunu yaptı. İtalyan Repubblica, Brezilyalı futbolcunun bonservisinin Juventus’da olduğunu hatırlatırken, Brezilya gazetesi Folha, Melo’nun penaltıyı bir kaleci gibi kurtardığını belirtti.

‘İnanılmaz bir kare’

Bir diğer Brezilya gazetesi Gazeta Esportiva’da, “Melo bu kez ayaklarını değil, ellerini kullandı” yorumu yapıldı. İngiliz yayın organı Daily Mail ise Melo’nun orta saha oyuncusu olmasına rağmen son dakikada kaleye geçerek penaltı kurtarmasını ‘inanılmaz’ diye değerlendirdi. Aynı gazete, Sambacı’nın penaltıyı kullandıktan sonraki sevincini, “İşte bu, ben ne yaptığımı biliyorum der gibiydi” ifadesiyle vurguladı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ulen penaltıyı ben atsam vallahi meloyu ters köşe yaparım . :)
Şunu ünlü ettin ya göksu , sana hiç birşey demiyorum . :D

ssercan

Üye
Kıskançlık krizleri başlamış :D

• Beğen
Tepkiler: Kdr05
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Neyin kıskançlığı olacak hacı abi . :)
Futbol mucizesi ve aşırı şans . Milyon da bir olabilecek birşey oldu . O da nizami olmayan bir kurtarış ile . :)

Ah o penaltıyı kullanan almedia falan olacaktı . Kaleye sokardi valla ya da kaleden kaçardi melo . :D
Adam kız gibi penaltı atıyor o da yetmezmiş gibi atacağı yeri belli ediyor . O kadar da olsun . :)

ssercan

Üye
Bak bak kuduruyorsun resmen. Bide o kadar kelime yapıyorsun kiskanmiyorum diyorsun. Tabi Alicim tabi :D :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Niye kıskanayım kardeşim . :)
Bizim volkanimiz geleni gideni tutuyor . Sıkıntı yok . :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Niye kıskanayım kardeşim . :)
Bizim volkanimiz geleni gideni tutuyor . Sıkıntı yok . :)

Volkan gerçekten iyi bir kaleci fakat bazen gereksiz boşa çıkıyor veya saçma bir sebepten gol yiyor ya .. Sinir ediyor

ssercan

Üye
Kardesim bütün konularda açıklamalar yaparak soyle atsa gol olurdu ben olsam atardim vs diye yazıp duruyorsun. Daha nasil kiskanacaksin. Ama senin dediğin olsun hadi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hangi bütün konuda demişim yahu ... Bi bu konu da söyledim ..!
Abartmak da üzerine yok he kardeşim . :)
Melo kim ki kıskanacağiz ...
Benim kıskanacağim adam hagi dir ... ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Helal olsun Melo'ya gerçekten güzel bir kurtarıştı. Hagi de kıskanılmayacak adam değil hani... :)

technoshark

technoshark

Üye
Melo güzel bir kurtarış yaptı, bunun güzel olmasını sağlayan göksu'dur.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Halen kıskanıyor diyor ya . :)
He kardeşim he . Tamam sen haklısın . :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

ssercan

Üye
Yorumlar ortada. He he :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Genelde futbola bakış açımız tamamen eleştirisel bir yöndedir. Bu yüzdendir ki herkes kendi düşüncesini özgürce ifade edebilmelidir. Hiç kimse başka bir kimseyi kendisi gibi düşünmeye zorlamamalı, fikirlerini ve düşüncelerini karşı tarafa empoze etme çabasında olmamalıdır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Katılıyorum abi
Sercana çok güzel cevap olmuş oldu . Çok teşekkürler . :)

ssercan

Üye
Benim karsı tarafa birsey kabullendirmeye çalıştığım yok valla. Üstüne alınan alınsın. Hersey ortada zaten :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bu yorumu tarafsız olarak yaptım gençler... :tebessüm:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gayet güzel yorumdu abi . Ağzına sağlık . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...