6630 gibisi yok ........

Sponsorlu Bağlantılar

musa553

musa553

Üye
EVET YA BENDEDE 6630 Bİ SORUNUM YOK ALLAHA şükür ançak şarjı 2 günü geçmiyo bu sorun teldemi yoksa bataryada yada bana tavsiye edeceğiniz bi batarya varmı.

--------------- Ekleme ---------------

evette bendede 6630 var kaçlık hafıza kartı taksam güzel verim alırım

yavuzbodur

Üye
ben 6600 kullanıyorum

furkano

furkano

Üye
Arkadaşlar şayet uzun şarj aletlerinden kullanırsanız şarjınız daha uzun gidiyor.. ben öyle yapıyorum gece koyuyorum şarja sabah kadar doluyor.. ve en az 4 gün kullanıyorum.. zaten ürün ozelliklerine bakarsanız konuşma süresi ve beklme süresini görürsünüz..

blackeye

blackeye

Üye
yha telimi sevmeye başladım birden bea vaay be!!!

canturgay

canturgay

Üye
yha telimi sevmeye başladım birden bea vaay be!!!
DOSTUM TEL İNİ SEVMEN İÇİN BURADA MİLLETİN ÖVMESİNİ GÖRMENMİ GEREKLİYDİ:)
BEN 2 SENEDİR KULLANIYORUM ÇOK DA MEMNUNUM İYİKİ ALMIŞIM DİYORUMM.

blade0984

Üye
6630 u tek gecerim harika

ßurçiN

ßurçiN

Üye
bende kullanıyırum süper bi telefon

furkano

furkano

Üye
Hocam on numara bu telefon ya.. Şimdi buraya gelip 1milayara aldığı n93 veya 95 i övmenin hiç anlamı yok bence.. Burda mesele 6630.. Fiyatına ve dönemine göre mükemmel bi telefon gerçekten.. 140 ytl ye aldım. Yüklüyorum içine smarmovie filmleri ne biliyim kitapları Artık yolculuklar boş geçmiyor.:D Geçen gittim 8 ytl ye 1gb hafıza kartı aldım taktım telefona harbiden multimedia telfonu oldu şimdi:D:D Teşekkürler..

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Bu mesaj konu ile ilgili Çok önemli bilgi içeriyor!!!!!!!!!

Hafıza kartındaki verileri kullanarak çalışan programları telefonuna yüklemelisin
Hafıza kartı enerji harcar telefonda çalışırsa daha az harcar tabi ve mp3 programı gibi programlar böylece daha seri çalışırlar
Tabi video ve foto işleme programlar da aynı etkide çalışır

Bi de telefonuna özellik katan tümm programlar her çalışmada hafıza kartını açar ama telefona yüklersen bu olmaz daha fazla batarya süresi, için formül denendi
Ayrıca bende N72 var ama önceki telefonum 6630m du ve mükemmel olduğu konusunda sana katılıyorum

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
sarj ve radyo hariç.diger özelllikleri süper...

Anhktepot

Üye
aynn katılıyorum kardeş :D

happili

Üye
6630 a laf yok. hele symbian ya bitiriyor:bira:

eskiyabaho

eskiyabaho

Üye
Kardeş haklısın en baba telefonlardan biri:oke:

sezersezentr

Üye
arkaslar slm 6630 gercekten mukemmel butun programlar ve oyunlar için bir numara

th3_majestik

th3_majestik

Üye
bizim arklar alıyo n72 n73 benim pro ları çalıştırmıyo :D sloved var bilrisiniz cep sözlük
onu attım arkadaş lanet olsun benim telefonda çalışıyo millette çalışmıyo :DDDD farkımız telefnumuz yafff

b3nQ

Üye
Bende 6630 kullanıyorum.. 6680 alacaktım Kalmamış 6630 aldım iyiki de 6630 almışım diyorum..
6630 gibisi yok...

oguzhandok

Üye
hızlıda bazen sorunları oluyo

strong_86

Üye
6630 özel kullanışlı telefon 3230 gibi mp3leri kalitesiz çalmıyor 6630 tizi bası ayırarak net veriyor işte ses olay bu diyorsunuz

belkı symbian deıL ama bası tızı daha ıyı ayıran bır telefon:)6233

sukruon

sukruon

Üye
ne bu yaaa

tarihcigenc

Üye
n 72 kullanıyorum ama eski telefonum olan 6630 u özledimmmmmmmmm

Üst Alt