Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Aslında detay sayfalarını eklemek lazım. İşlemci-ram-hafıza-gpu detayları orda sonuçta. Kimin kimi nerden geçtiği de belli olur.

Ali swaptan baya fark atmışsın bana :) Devil kernel ı yükleyeyim ben en iyisi, olmuyor böyle :D
Cm10 Paranoid ile 3098+200(sd kart okuma yazmayı atlamış) :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Aslında detay sayfalarını eklemek lazım. İşlemci-ram-hafıza-gpu detayları orda sonuçta. Kimin kimi nerden geçtiği de belli olur.

Ali swaptan baya fark atmışsın bana :) Devil kernel ı yükleyeyim ben en iyisi, olmuyor böyle :D
Cm10 Paranoid ile 3098+200(sd kart okuma yazmayı atlamış) :zzz:

sd kart okuma yazma testi yapması için en az 200 mb boş yer istiyor :zzz: ama benim telefonun sd kart skoru genelde hep 200~ olduğundan 200 ek puan ekledim :)

ayrıca swaptan değil :D daha bir sürü hız ıvırtı zıvırtısı yaptım :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
desteklemedigi icindir muhtemelen :D bilgisayarimda 8 gb ram oldugunu soylemek isterim :zzz:

Apple iPhone 5 Araciligiyla

TheMadness

TheMadness

Üye
No oc galaxy s3

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ankesörlü telefon ile gönderildi

Ekli dosyalar

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Abicim Aslinda Overclock Rekoru Yarismasi yapsak fena Olmazdi :D

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Android Overclock Dunya Rekoru Moto Droid 2 ile 3 Ghz Ve Baya Acik Kalmis Telefon. Turkler Bu Rekoru Gecer Abicim Bugun Olmasada Baska zaman :D

alaStar

alaStar

Üye
iyide hep esüçler vanikslerin puanları havada uçuşuyor birkaç düşük puan görürsem bende yazcam puanımı ama şuan babalarn arasnda ezilmek istemediğimden yazmayacam :ehe

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Arkasim Nitrojen Tüpüyle büyük ihtimal Overclock Yaparken Sivi Sogutma Yapacan :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt