SkyLaBTR
Üye
iyi haber denebilir de kendimizi cok ezik hissettik...
s^3 yüzünden mi??
iyi haber denebilir de kendimizi cok ezik hissettik...
s^3 yüzünden mi??
güzel günler göreceğiz,güneşli günler.

Bu güvenlik önlemleri çoğu kullanıcıyı cezbedecektir. Benim için pek önemli değil ama
Verizon cihazlarina yukledigi fw'lerle reklam anlasmasi olan firmalara kullanicilarin kisisel bilgilerini aktararak reklamlarda kullanilmasini sagliyordu. Microsoft da boyle bir durumda verizon'un wp urunu satmasina izin vermedi. Kullanicilarin kisisel mahremiyetine mudahele edemezsiniz dedi. Simdi galiba anlastilar ve verizona ait rom olmYacak cihazlarda.

Bu güvenlik önlemleri çoğu kullanıcıyı cezbedecektir. Benim için pek önemli değil ama![]()
hayir 125 bine seviniyoruz.appstore 750 bin...
- - - Eklendi - - -
alovelyday![]()
yav appstore 5-6 yıllık değil mi?? Ve şu anda çıkan herşey ilk önce appstore a çıkıyo... Wp nin marketi ise androidden daha hızlı gelişiyo... Ki wp8 çıkınca bu artış hızı da artacaktır bana göre... Yani appstore ile karşılaştırmak için erken
ben elime bir wp cihaz aldigimdaki sonuca gore ezigiz dedim..
umarim anlatabilmisimdir...tamam da ben karsilastirma yapmiyorumki.yani kac yillikdir ne kadar hizda gelismistir bunlar beni ilgiendirmiyor kiben elime bir wp cihaz aldigimdaki sonuca gore ezigiz dedim..
umarim anlatabilmisimdir...

arkadaşlar windows türkçe mağazasınınıda kurmuş yani yavaş yavaş geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun buda sitesi ama yapım aşamasında oldugundan resimler felan görünmüyor şuanda

arkadaşlar windows türkçe mağazasınınıda kurmuş yani yavaş yavaş geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun buda sitesi ama yapım aşamasında oldugundan resimler felan görünmüyor şuanda

Haziran ayında yapılan windowsphone geliştirici zirvesinde wpstore uygulama sayısı 100.000 olarak aciklanmişti. All about wp sitesinin paylaştıgı habere gore eylul ayı itibariyle 125.000 uygulama sayısını gecen wpstore gözünü 150.000 rakamina dikmiş durumda.
Wpstore gelişimi hakkinda kisa bilgiler vermek gerekirse:
126.530 uygulama 20ayda markete yüklendi.
113,170 uygulama şu anda wpstore erişimi olan ulkelerde indirilebilir durumda. Geri kalan rakam ise onay icin incelemede beklemekte (60 ulke)
101,517 uygulama US wpstoredan erişilebilir durumda
Windows Phone store 125,000 uygulamaya andoid os'den 6ay erken ulaşti (26 ay), fakat iOS'tan daha yavaş kaldi (18.5 ay)
30,000 geliştirici markete en az bir adet uygulama yukledi.
gunluk ortalama 215 uygulama yukleniyor.
Tabi ki wp8 sdk'si yayinlandiktan sonra cok daha hizli bir şekilde uygulama sayisi yukarilara dogru ilerleyecektir.
bizim telefon cop mu oldu simdi... 7.5 platformunada uygulama yapiliyor mu ? Zira wp8 uygulamalari mango veya tango da calismiyacak bildigim kadariyla...Abi wp8 yayinlandiktan sonra daha hizli gelisir demissin.. Dogrudur peki wp 7.5 nolacakbizim telefon cop mu oldu simdi... 7.5 platformunada uygulama yapiliyor mu ? Zira wp8 uygulamalari mango veya tango da calismiyacak bildigim kadariyla...
firmalar wp8 için kodladıklarını wp 7.5 için de kodlayabilecekler ama o kısım henüz muallak lakin 7.5 kullanıcısı mağdur edilmeyecek.
insallah agzimiza bir parmak bal surmezler :S aksi taktirde microsoft agir yara alir 7.5 e destegini keserek, sonucta 7.5 de henuz yeni bir platform...

genel olarak wp8'e odaklandik fakat wp8'in en buyuk avantajlarindan birisi olan başka bir noktaya dikkat cekmek istiyorum. Ayni cekirdek yapisinin kullanildigi windows8'den bahsediyorum. Son bir ay icinde windowsstore uygulama sayisi 30.000 adet oldu. Guncel ve populer oyun ve uygulamalar deyim yerindeyse bu sisteme yagmur gibi yagiyor. Microsoft ocak ayinda windowsstore'un 100.000 uygulamayi gececegini acikladi. Ve bu oyun ve uygulamalar ayni zamanda wp8'e gore de kodlanmalarina başlanmiş. Wp8 onumuzdeki iki uc ay icinde 50.000 civari ektra oyun ve uygulamaya kavuşacak demektir bu.
Arkada microsoft olunca böyle oluyor