5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Kartepe41

Üye
Teşekkürler Hakan.

agun35

Üye
Elinize sağlık cfw yükledim beğendim ancak sizden isteklerim olucak yardım ederseniz sevinirim.1=font değişimi bana çok küçük ve okunaksız geliyo sizin cfw ye uygun daha okunaklı font verebilirmisiniz yada benim vereceğim fontu düzenlemisiniz?2=ses komutları yok ekleyebilirmiyim?3=tuş kildini sürüklemeli yapabilirmiyim? Teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Elinize sağlık cfw yükledim beğendim ancak sizden isteklerim olucak yardım ederseniz sevinirim.1=font değişimi bana çok küçük ve okunaksız geliyo sizin cfw ye uygun daha okunaklı font verebilirmisiniz yada benim vereceğim fontu düzenlemisiniz?2=ses komutları yok ekleyebilirmiyim?3=tuş kildini sürüklemeli yapabilirmiyim? Teşekkürler.
teşekkürler...
kullanıcan fontu at bana düzenlerim ben
ses komutları var nasıl olmaz... ayarlar / telefon / ses komutları
tabikide yapabilirsin sürüklemeli tuş klidi modu modlar bölümünde var rofs2 e atman yeterli olur

agun35

Üye

teşekkürler...
kullanıcan fontu at bana düzenlerim ben
ses komutları var nasıl olmaz... ayarlar / telefon / ses komutları
tabikide yapabilirsin sürüklemeli tuş klidi modu modlar bölümünde var rofs2 e atman yeterli olur
Hızlı cevap için teşekkürler valla ses komutları yok bende cfw yi tekrar atmayı denicem fontu da atıyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

Öm attım fontu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Hızlı cevap için teşekkürler valla ses komutları yok bende cfw yi tekrar atmayı denicem fontu da atıyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

Öm attım fontu
ses komutları menüde yok ama söylediğim yolu izle var...
hazırladım attım..

agun35

Üye

ses komutları menüde yok ama söylediğim yolu izle var...
hazırladım attım..
Söyleiğin yolu izliyorum zaten ama yok fontu atıp tekrar flashlıcam şimdi Teşekkür ederim yardımların için:oke:

agun35

Üye

rica ederim sanada kolay gelsin
Hakan kardeşim font için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok makbule geçti:alkis tekrar flash ladım ama dediğim gibi ses komutları yine yok anlamadım bitürlü:hmmm bilgin olsun:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Hakan kardeşim font için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok makbule geçti:alkis tekrar flash ladım ama dediğim gibi ses komutları yine yok anlamadım bitürlü:hmmm bilgin olsun:oke:

rica ederim güle güle kullan... Başka biri daha baksın varmı yokmu. Sitedeki cfw yi kullanmıyorum bende tam lite sürüm var ama ses komutları bile var sende neden yok anlam veremedim

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Konumlamaya wi-fi aği nasil ekledin.Bana yardim edebilir misin bu konuda kendi telefonuma da eklemek istiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum zaten neyise sen sıradaki cfw de bu kalıntıları silebilirmisiniz acaba dahili bileşen hatası vermesin diye

yok office ile ilgili kırntı. Uda tamamen boş. Daha güncelleme gelmesi zor...

- - - Eklendi - - -

Konumlamaya wi-fi aği nasil ekledin.Bana yardim edebilir misin bu konuda kendi telefonuma da eklemek istiyorum

c5 değilmi senin? Atarım sana dosyaları denersin kardeşim

kadir899

Üye
5800da tuş kilidi açma kapamaya basınca mesela açıkken kapatıcam basıyorum kapanıyo geri açılıyo.nasıl desem süresi mi kısa acaba orjinal sürümde böyle değildi bunu düzeltebilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

bide bişey daha sorucam bendeki yazılım sürümü v60.0.003 ve tarihte 26.06.2012..son sürüm mü acaba bu yoksa konu başlığında yazan 10.10.2012 mi son sürüm tarihi

ykpknl

ykpknl

Üye
linkler güncel dimi ?

ByIdris

Üye
indiriyorum denemek için sabırsızlanıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5800da tuş kilidi açma kapamaya basınca mesela açıkken kapatıcam basıyorum kapanıyo geri açılıyo.nasıl desem süresi mi kısa acaba orjinal sürümde böyle değildi bunu düzeltebilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

bide bişey daha sorucam bendeki yazılım sürümü v60.0.003 ve tarihte 26.06.2012..son sürüm mü acaba bu yoksa konu başlığında yazan 10.10.2012 mi son sürüm tarihi
tuş klidini hızlı açıp kapatıcaksın c6 port genel hatası...
şuanki linkler güncel linkler gece ekledim sen ne zaman indirdin

- - - Eklendi - - -

linkler güncel dimi ?
güncel.. gece ekledim

- - - Eklendi - - -

indiriyorum denemek için sabırsızlanıyorum
yorumlarınızı esirgemezseniz diğer kullanıcalara yardım etmiş olursunuz...
kolay gelsin kardeşim

Thief

Üye
İconlar N9 paketi olsaydı yani belle shelledeki gibi daha iyi olurdu sanki :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt