5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

esposito21

Üye
Uygulamayı beğenmedim 5800'ın orjinal haline geri dönmek istiyorum hangi işlemleri yapmam lazım?

esokmen

esokmen

Üye
Telefonuma bu cfw yi attım oyle sattım :D inanın çok güzel tavsıyemdir.

dj kadır

Üye
rm-xxx yok

dj kadır

Üye
yükledim çok mükemmel bişey

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan yeni güncelleme falan yapacan mı ?

musataga

musataga

Üye
gerçekten güzel bir cfw olmuş ama keşke işaretler ortalı ve şu sayfa dönme efekti olmasaydı onun yerine şöyle ileri gelip geri giden efekt olsaydı birde ovi haritalar güncellenmiyor onuda söyleyim ama cfw güzel ellerine sağlık...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan yeni güncelleme falan yapacan mı ?

ewet ama daha war. 01.10.2012 de yeni ofw geliyor :)

- - - Eklendi - - -

gerçekten güzel bir cfw olmuş ama keşke işaretler ortalı ve şu sayfa dönme efekti olmasaydı onun yerine şöyle ileri gelip geri giden efekt olsaydı birde ovi haritalar güncellenmiyor onuda söyleyim ama cfw güzel ellerine sağlık...

modlar bölümünde war efekler we yazı ortalama.haritalar son sürüm war diye güncellemiyor

MrTech

MrTech

Üye
5230'a olur mu bu ?

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
youtubeda video açamıyorum ya önceden direk sitede izleyebiliyordum simdi video açınca real playere atıyor sonra bağlanamıyor diyor kalıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
youtubeda video açamıyorum ya önceden direk sitede izleyebiliyordum simdi video açınca real playere atıyor sonra bağlanamıyor diyor kalıyor

real player üzerinden izleniyo zaten. Ben bile c7 de realdan izliyorum. Açmaması site ile alakalıdır yazılımdan degldir

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardeş sonraki güncellemede geri seç. Butonlarını tuşlara taşıcanmı

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
Hocam peki real player ayarlarına nasıl girecem . Akış ayarları.

Üst Alt