Evin neşesi ve gürültü kaynağı:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Evin neşesi ve gürültü kaynağı:D
Evet fotoğrafları çekmek çok kolay olmadı çok kez saldırıya uğradım ama sanırım buna değdi.Maşallah deyin hea :D

Saldırıya uğradığım fotoğraflar:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hay maşallah :op:

• Beğen
Tepkiler: lolaman
Türe

Türe

Üye
geçen ablam da almış renkli , hayvan atlayıp zıplıyo poşetten kurtulmuş geziyordu mutfakta :kop2:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
geçen ablam da almış renkli , hayvan atlayıp zıplıyo poşetten kurtulmuş geziyordu mutfakta :kop2:
Valla bunu ben almadım kardeşim görmüş pazarda saldırmış istiyorum diye annemde sussun diye almış ama bin pişman ötüyoda ötüyo gerçi ben eğittim bunu :ehe artık nereye gitsem peşimden geliyo bazen uzaklaşıyo gel len diyorum geliyo :D çok vahşi ama söz dinler kamera lensine sürekli uçar kafa atıyo :D

doctorrr

doctorrr

Üye
dikkat edin çabuk ölüyorlar

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
haha ulan bendede wardı aklıma gldı ewın ıcınde at gıbı kosturuyodum hayvanı ıyı kosuyodu kerata :D sonra rahmetlı oldu :(

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Valla bunu ben almadım kardeşim görmüş pazarda saldırmış istiyorum diye annemde sussun diye almış ama bin pişman ötüyoda ötüyo gerçi ben eğittim bunu :ehe artık nereye gitsem peşimden geliyo bazen uzaklaşıyo gel len diyorum geliyo :D çok vahşi ama söz dinler kamera lensine sürekli uçar kafa atıyo :D

ilginç yaratıklar :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

Belli oluyor kaprisler felan :ehe bi yan dönmeler bi sırt çevirmeler :D
Zaten 2. fotoğrafta düşünceli bi hafası var fotoları çekerken karıncaya saldırdı yedi karıncayı kurtaramadım :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yav babama gösterdim bizde alsak beslesek nasıl olur dedim :) Tamam alalım ama 15-20 gün sonra kocaman tavuk olacak o zaman da sevebilecek misin dedi :ehe Kalakaldım öylece.. :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yav babama gösterdim bizde alsak beslesek nasıl olur dedim :) Tamam alalım ama 15-20 gün sonra kocaman tavuk olacak o zaman da sevebilecek misin dedi :ehe Kalakaldım öylece.. :)
Bence alın yani bizimki erkek gerçi horoz olcak işte dedim kuyruğundaki tüyler falan kalınlaştı bayağı kanatları büyüdü 4 gün sonra büyümüş halinin resmini atarım Allah'ın izniyle o zamanda göster babana çok sevimli yaratıklar :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bence alın yani bizimki erkek gerçi horoz olcak işte dedim kuyruğundaki tüyler falan kalınlaştı bayağı kanatları büyüdü 4 gün sonra büyümüş halinin resmini atarım Allah'ın izniyle o zamanda göster babana çok sevimli yaratıklar :D

Gösteririm neden göstermeyim :) Sonunda bi civcivimiz olur ne güzel sev dur :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim dışarı çıkmasını istiyo çekiyorum şuan.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt