Erkeklerin Dili!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hiç sorma geçenlerde Marmariste'yim otel resepsiyonu önünde fotoğraf çektiriyoruz, tam o sıra güzel bir rus gelip girmez mi aramıza! artık gerisini sen düşün işte...:islik

Kiraz festivali olur bizim burda abi dıs ülkelerden kızlar geçer kermeste yani ilk açılısta.Rus mudur Ukraynalı mıdır nedir bunların ellerine de kiraz vermisler adet olsun diye dagıtıyolar ben de agzımı uzattım kiraz için yandan bi el hop kaptı kirazı diger bi el de karnımı cimdikliyo :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

CABBAR

CABBAR

Üye
Abi Fethiye'deki Kuzenimle Tam Resim Çekiliyorduk,2 Yasıt Alman Gel Araya Kayna :islik Simdi Kız Dün Bana Video Yollamıs Öpücük Falan Atıyor :D

- - - Eklendi - - -

Masallah Abim.:d:

Yaşar aranıza giren yaşıtın mıydı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi Fethiye'deki Kuzenimle Tam Resim Çekiliyorduk,2 Yasıt Alman Gel Araya Kayna :islik Simdi Kız Dün Bana Video Yollamıs Öpücük Falan Atıyor :D
:kıskıs: ;)

- - - Eklendi - - -

Kiraz festivali olur bizim burda abi dıs ülkelerden kızlar geçer kermeste yani ilk açılısta.Rus mudur Ukraynalı mıdır nedir bunların ellerine de kiraz vermisler adet olsun diye dagıtıyolar ben de agzımı uzattım kiraz için yandan bi el hop kaptı kirazı diger bi el de karnımı cimdikliyo :ehe
Belli ki kendim yedireyim istemiş... :ehe

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nevet nolabilir :ehe Onun Ablası Falan da Varsa Sana Ayarlarız Abim.:ehe

- - - Eklendi - - -

Abi Sana da Bekar Teyzesi Falan Varsa Ayarlarız.Yakın Akraba Oluruz :zuhaha:

Hep yabancı gidiyoruz zaten :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Ja kann ! Niye olmasın be yaşar gibi deliganlıyı bulmuş Alman gızı gaçırı mı heç
Yane Gaçırırmıyım Gızı Heç.:ehe

Hep yabancı gidiyoruz zaten :ehe
Abi Sen de Az Degilmissin :ehe
Vaaay :) yürü be göster Türk nasıl olurmuş :) :) :) sıradaki Alman mı acaba ? ? ?
Hedef En Büyük Stadda Bi Tek Ben ve Bütün Ülkelerin Güzel Kızları.(Hayalimiz Cok Genis):ehe :ehe

- - - Eklendi - - -

yok bi yere gittiğim, daha söyleyemedim :ehe
:ehe Bazı Kızlar Mıknatıs Gibi Geliyor Abim :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

yok bi yere gittiğim, daha söyleyemedim :ehe

Oh Noooooo :) :) :) Yaşara söyle yardım etsin :)

- - - Eklendi - - -

Hedef En Büyük Stadda Bi Tek Ben ve Bütün Ülkelerin Güzel Kızları.(Hayalimiz Cok Genis):ehe :ehe

- - - Eklendi - - -

Yaşar sakin :) Bu ne hız yavaş :) Düşün kızlar seni çağırıyor "Yaşaaaar Yaşaaaar" diye.

MrTech

MrTech

Üye
Oh Noooooo :) :) :) Yaşara söyle yardım etsin :)

- - - Eklendi - - -

Yaşar sakin :) Bu ne hız yavaş :) Düşün kızlar seni çağırıyor "Yaşaaaar Yaşaaaar" diye.

Bu Alman da "Yaşar Yaşar" Diyor.:ehe Furkan Abime de Belki Yardımcı Oluruz Tüyo Falan :ehe Axe Reklamı Yaptık Abi :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

onun dilini bile öğrendim

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Ya ne almanmış 2 Sene önce biyerde erkek sorunu varmı oraya göç edip evlenene tam 50.000 :tl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt