Jelly Bean, Android 4.1 olarak geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Bean, Android 4.1 olarak geliyor !
Google‘ın açık kaynak kodu ile geliştirdiği Androidişletim sistemi özellikle akıllıcep telefonları ve tabletlerde yüksek kullanımoranlarınaulaşmış durumda. Oldukça fazla cihaz üreticisi tarafından tercih edilen Android’in en son Ice Cream Sandwich adında ki 4.0.x sürümü yayınlanmıştı.

Google‘ın Android 4.0 ICS‘den sonra yeni Android mobil işletim sisteminin Jelly Bean olacağı biliniyordu. Ancak güncellemenin nasıl olacağı hakkında bilgi fazla yoktu. Bazı uzmanlar Android 5.0 olarak geleceği ve büyük bir güncelleme olacağını söylerken. Diğer bazı uzmanlar da Android 4.1 olarak geleceğini ve küçük bir güncelleme olacağını kaydetmişlerdi.

nihayet oldukça önemli bir bilgi Google‘ın kendi sitesi üzerinden geldi. Google Play Store üzerinden Galaxy Nexus HSPA+ satın alındığında “soon the first phone with Android 4.1 Jell..” şeklinde bir yazı olduğu görülüyor.Bu resimden de görüldüğü üzere 4.1 şeklinde gelmesi küçük bir güncelleme olacağını gösteriyor. Android 5.0 olarak da Lime Pie‘ın gelebileceği kaydedildi.

benim için merak konusu ise Samsung Galaxy SII'nin bu güncellemeyi alıp alamayacağı çünkü Android 4.0'ı destekleyen bir cihaz...

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

cukuleaks

Üye
Benimde merak konum galaxy s e bu guncellemeler gelirmi :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benimde merak ettiğim konu android in bu işletim sistemlerine neden tatlı ismi verdigi :hmmm

cukuleaks

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dampierre
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
durun ya ne jelibonu biz ıcs yi görmedik daha :)

FeC!

FeC!

Üye
Bu adamlar neden hep yiyecek ismi koyuyo surumlere... :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İki hece sayesinde büyük ümitler suya düştü :züü:

Android 5.0 havada bulut sen onu unut :gul:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
gelir

İncİnat

İncİnat

Üye
android 5.0 daha havalı bir isimdi sanki :tebessüm:

larten123

larten123

Üye
bi dahaki güncelleme adı:kazandibi :kop2::kıskıs:

SilentOne

SilentOne

Üye
yok diyer adı baklava :D

klongs

klongs

Üye
alfabetik sıraya göre gidiyor baklava geçti yani :D

larten123

larten123

Üye
cake with icecream olcak bekleyin görün :kıskıs:

cukuleaks

Üye

cukuleaks

Üye
ANDROİDİN 5.1 VERSİYONUNU BULDUM. AMA LİNKİ YOK SADECE QR CODE İLE GİRİYOR. HEMEN GİRİN! GOOGLE PLAY STOREDA BARKOD OKUYUCUSU VAR ORDAN OKUTUN!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt