Black
Üye
sohbeti bıraktık unuttunuz deme

euro 2012 ye gitsene ben final maçına bilet almıştım dünkü hollanda maçından sonra sattım
ben Liverpool a gidecem holigan olup adam dövecem![]()
keşke satmasyadın gidip foto çeküp bize gösterirdinsohbeti bıraktık unuttunuz deme
- - - Eklendi - - -
euro 2012 ye gitsene ben final maçına bilet almıştım dünkü hollanda maçından sonra sattım
- - - Eklendi - - -
Aykut Fan Club - MaxiCep.Com beyler gruba gelin
sohbeti bıraktık unuttunuz deme
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Aykut Fan Club - MaxiCep.Com Şu gruba katılda hacı Bartu bey üzülmesinen son The run dan bahsediyorduk galiba![]()

van marwijk in hatası hala robben i oynatıyo ulan ben oynasam daha iyiydidün hollandayı tutuyordum hollandayada çok üzüldüm
yok abi ben kararımı verdim gidip biraz gangster sopalayımsohbeti bıraktık unuttunuz deme
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -

maçın özetiroben gene iyiydi van persie tam guizaydı kaç tane pozisyon kaçırdı

evt van persie ye sövüyodum ama gol atınca sustumroben gene iyiydi van persie tam guizaydı kaç tane pozisyon kaçırdı
katıl o zaman bizeAykut kardeşimizi anıyoruz![]()
konunun adı max payne ama biz pes den başladık the runla devam ettik ondan sonra almanya hollanda maçı ile devam ediyoruznoluyo la burda![]()
o zaman hollandanın teknik direktörüne söleyem de robben yerine seni oynatsınvan marwijk in hatası hala robben i oynatıyo ulan ben oynasam daha iyiydi

iyi olur gel buraya ben flemenkçe öğretiyim sonra konuşursunkonunun adı max payne ama biz pes den başladık the runla devam ettik ondan sonra almanya hollanda maçı ile devam ediyoruz
- - - Eklendi - - -
o zaman hollandanın teknik direktörüne söleyem de robben yerine seni oynatsın![]()

gel sende katıl beraber ceza yiyelimnoluyo la burda![]()
konunun adı max payne ama biz pes den başladık the runla devam ettik ondan sonra almanya hollanda maçı ile devam ediyoruz
- - - Eklendi - - -
o zaman hollandanın teknik direktörüne söleyem de robben yerine seni oynatsın![]()
iyi sohbetler o zaman

Çek bi sandalyenoluyo la burda![]()

iyi olur gel buraya ben flemenkçe öğretiyim sonra konuşursun
- - - Eklendi - - -
gel sende katıl beraber ceza yiyelim

merak etme çek bi sandalye
neden ceza yicezki![]()