Mayıs 2012 - Ayın Üyesi Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
Ben fikrim olmayan konular hakkında oy kullanmıyorum sadece. Cep telefonu ile ilgili önerilen bir mod hakkında ne kadar bilgim olabilir ki? O yüzden çoğunluğa uyduğumu belirten bir mesaj yazıp oy kullanmıyorum.

Minoo sözüm sana değildi symbian bölümü modlarına idi symbian bölümünde alınması gereken kararlar filan
Mod seçimi olsa tüm modların fikirleri lazım ve bu konuda senin eksiğin yok :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kayrabeye attik vatana millete hayirli olsun :D

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
kaçtane mod admin var 6 oy var şaka gibi ya arkadaşlar kendinize gelin biraz lütfen rica ediyorum burası yönetici toplantı alanı yazmayayım dedim ama özürdilerim gençler kusuru bakmayın yani yol geçen hanı bile buradan cok ziyaret ediliyor

en azından insanlar bi konu açmış moderatörsen eger oy kullanman gerekiyorsa ve biliyorsanki bu iş ayın 29 gibi başlıyor bi zahmet gir cep telefonundan pc den evden işten otobüste uçakta trende gemide at arabasının üzerinde 5 sn ye internete giriş 5 sn siteye giriş 5 sn yönetici alanına giriş 5 saniye anketi değerlendir 20 sn ye 30 dk da yan yattı çamura battı gemi sallandı ucak hava boşluguna takıldı trenın karşısına öküz çıktı otobüs mola vermedi işte patron geldi gitti evde yemek yemek uzun sürdü cep telefonun bataryası az kaldı tüm bunlar içinde 30 dk benden :) yani kütfen arkadaşlarım biraz önemseyelim ilk heves geçicidir fakat bi işe elimizi attık yapamıyorsak bırakalım gitsin (son cümlemi kendi adıma söyledim)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ayın üyeliği olarak değilde genel olarak bu odada açılan konulara ilgisizlik var geldğimden beri gözlemlediğim bu şekilde benim...
Symbian bölümleri için bir kaç kere konu açtım tüm bölüm modlarının karar verilmesi gerikiyordu Ozan'ın uygulamaya geçebilmesi için ancak kimse konuya tek bir mesaj bile yazmadı...
Bence bu odayı gereksiz görüyorlar ki yönetimde ne konular açılmış bi haberler ...
Evet konunu hatırlıyorum, dile getirmeden geçemeyecegim Nur, o konu aklımda ve yönetim katılmasa da oldukca mantıklı oldugundan yapılacak :) Unutmadım.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gecen aylarda Kayrabey in de çok aktif oldugu söylenemez ancak Mayıs ayı için Kayrabey en aktif adaydır benim için de.

Nextman, najanaja, tempetshine gibi üyeler sürekli paylasım yapıyor düzenli olarak ancak yine de genel forum aktiflikleri için biraz daha gayret etmeleri gerekiyor yada onları karsılastırmak için tepede çok aktif olmamıs üyeler olması gerekiyor

Bir sonraki aylarda tekrar degerlendiririz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eşitlik söz konusu ve ay bitti arkadaşlar.

Kayrabey'de admin oyu daha fazla olduğundan onu duyuruyorum bilginize.
:locked:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konuyu tekrar açtım, KayraBey in Android bölümünde gördüğüm olumlu aktifligi ve bu bölümün gelismesi gerekliliginden dolayı, Ayın üyeligi bittikten sonra kendisini Android bölümünde test mod yapmayı düşünüyorum.

Fikirlerinizi burada belirtebilirsiniz kısaca

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Garantı dıyorum ozan adroıd bolumunude takıp edıyorum ve ıyı ısler cıkarıyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Mantikli bir secim olur :oke:

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Evet bencede olur baya bir aktif ve ozelden edindim bilgiye gorede bilir bir kisi diye dusunuyorum.

Uygundur hatta ayin uyeligi bitmeden teklif verilebilir

Tuba

Tuba

Üye
çoğunluk ne diyorsa uyarım benim için problem yok o bölümün modları anlaşıyorsa sorun yok....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kayrabey android bölümü için son derece uygundur :oke:
Adam ayrıca yönetime de uygun birisi...

Tuba

Tuba

Üye

Ekli dosyalar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yalnız üyeler ile düzgün bir konuşma yapması gerekir bence ( benim görüşüm ) tekrar uyara bilirsiniz yönetime girecekse
Reşwan uyardı bende uyardım tekrar ikinci özür mesajında dahi hatalı davrandı çünkü...

sildiğim mesaj:
http://www.maxicep.com/cop-kutusu/a-651649.html#post4767011

Konuya tekrar yazdığı mesaj tabi editlenmiş şekli:
http://www.maxicep.com/symbian-destek/istediginiz-oyunun-yada-programin-ismini-yazin-bulmana-yardam-edeyin-3-651604.html#post4776583

Test edebiliriz. Şimdiye kadar bana saygıda bir kusur etmedi..
Moderatör rütbesini takınca haline hareketlerine dikkat eder heralde..

Tuba

Tuba

Üye
çoğunluk ne diyorsa uyarım benim için problem yok o bölümün modları anlaşıyorsa sorun yok....
bir üstte bu mesajım var Şehriyar benim için sorun değil olmaz demiyorum...
sadece sonra sıkıntı olmasın şimdiden herkes bilsin benim ve herkesin hatası olur mühim olan hatayı bilip-anlamak ve düzeltmek bana menfi bir cevap vermedi zaten mesajını tekrar düzenledi...

Şehriyar

Şehriyar

Üye

bir üstte bu mesajım var Şehriyar benim için sorun değil olmaz demiyorum...
sadece sonra sıkıntı olmasın şimdiden herkes bilsin benim ve herkesin hatası olur mühim olan hatayı bilip-anlamak ve düzeltmek bana menfi bir cevap vermedi zaten mesajını tekrar düzenledi...

Tamam yahu bende kötü bişi dedin demedim ki düşüncemi söyledim :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Evet dediğim gibi kendini geliştirebilir durumda görünüyor, bir iki olumsuz davranış oluşmuş oda yanlış anlamış veya bilerek yapmış olabilir bunu değiştirmek bizim elimizde, yönetici konumunda olduğunda kendini geliştirip görevini yerine getireceğine inanıyorum.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bende çoğunluk ne diyorsa ona uymak istiyorum ;)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Nur'un soyledıgı cok dogru once yonetım ve uyelere saygılı olacakkı sonra yonetımden bırı olsun

- - - Eklendi - - -

Reswanın soyledıklerınede katılıyorum hata yapması duzelmemesı anlamınada gelmez sans herkese lazım

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye

Test edebiliriz. Şimdiye kadar bana saygıda bir kusur etmedi..
Moderatör rütbesini takınca haline hareketlerine dikkat eder heralde..

saygıda kusur etmek:

ben üye ike bana saygıda kusur etmeyen yönetici ben yönetimde iken bana saygıda kusur ediliyorsa ki bu davranış forum içerisinde oluyor insanların psikolojik durumları yada karşı taraftaki insan ile olan meselesi yada kendi içinde olan duygular ile değişin bir durum bu...

Deneriz İnşaallah başırılı olur...
ben kimse hakkında kötü düşünmem ama bildiklerimide saklamam bununla birlikte Kayrabey'in yönetime alınmasında çoğunluğa uyuyorum ki çoğunluk evet diyecek çünkü forum içerisinde açtığı konular ile başarısı ilgisini alakasını yeteri kadar gösteriyor

Ama şunada dikkat edelim bence ayın üyeliği bitsin bir süre gözlemlensin sonra yönetici rütbesi verilmesinden yanayım...

Tamam yahu bende kötü bişi dedin demedim ki düşüncemi söyledim :D

Şehriyar kötü bişey demedin bende kötü bişey demedim :)
Sadece yönetimde isem burada karar veriliyorsa yönetimden bildiğim bir olayı saklamak istemedim...

Evet dediğim gibi kendini geliştirebilir durumda görünüyor, bir iki olumsuz davranış oluşmuş oda yanlış anlamış veya bilerek yapmış olabilir bunu değiştirmek bizim elimizde, yönetici konumunda olduğunda kendini geliştirip görevini yerine getireceğine inanıyorum.

Her insanın şansa ihtiyacı vardır asla önyargılı değilim...
Ve kimseye haksızlık etmek istemediğimi bundan çok korktuğumu iyi niyetimi sen iyi bilirsin Mustafa...

Nur'un soyledıgı cok dogru once yonetım ve uyelere saygılı olacakkı sonra yonetımden bırı olsun

- - - Eklendi - - -

Reswanın soyledıklerınede katılıyorum hata yapması duzelmemesı anlamınada gelmez sans herkese lazım
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt