5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
Yok sadece yüklerken pıps yüklenemedi devam edilsinmi diyo devam diyoru Qt Qt Web Kit felan onları yükledi ama pıps felan yüklenmedi hatasında e privatenin içindeki bir txt metninde sorun varmış gibi ?
bende de oluyo o ama bi sorun teşkil etmiyor qt uygulamalarını açıyo..

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ama Youtube downloader ı yükledim Qt Mobiltynin üst sürümünü yükle dedi e ye yüklenen 1.3 versiyonun var mı?

instal serverdan kaynaklı herhalde... güncellemeyi beklemen lazım... python yüklenmiyordu artık yükleniyor...

nefsele

nefsele

Üye
27.05.2012 oldu çıkmıycakmı yeni cfw ??

aliosman166

aliosman166

Üye
ama Youtube downloader ı yükledim Qt Mobiltynin üst sürümünü yükle dedi e ye yüklenen 1.3 versiyonun var mı?
teleonundaki bütün qt ve artıklarını kaldır sonra ovi mağazaya gir qt ile çalışan bir uygulama yükle (13 mb büyüklüğünde paket indirmeniz gerekebilir yazan uygulamalar) orada otomatik olarak sorunsuz qt yi de yüklüyor zaten.. tel hafızasına yükleniyor ama yapacak bişey yok..

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
5800 telefonum olsa denerdim. :) C6-01 e oluyormu bu yoksa sadece bu cihaz içinmi geçerli ? Arkadaşımın c6 sı var ona yaparım olursa :naughty:

Teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nefsele

nefsele

Üye
bişey sormak istiyorum 5800 ekran parlaklığı kapalı ortamda güzel ama gün ışığında dışarı çıktığımızda msjları okumakta güçlük çekiyorum normal ayarlardan en yüksek seviyeye getirdm ama pek bi işe yaramıyor bunu cfw modlarken ayarlayabiliyomusunuz yoksa başka bi program filan yüklesek dahada açabilirmiyiz rengini veya en son yapılabilecek ayar o kadarmı ? kolay gelsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bişey sormak istiyorum 5800 ekran parlaklığı kapalı ortamda güzel ama gün ışığında dışarı çıktığımızda msjları okumakta güçlük çekiyorum normal ayarlardan en yüksek seviyeye getirdm ama pek bi işe yaramıyor bunu cfw modlarken ayarlayabiliyomusunuz yoksa başka bi program filan yüklesek dahada açabilirmiyiz rengini veya en son yapılabilecek ayar o kadarmı ? kolay gelsin

en son ayar o... farklı tema kullan..

nefsele

nefsele

Üye
bide cfw de mesajlardaki sohbetler uygulaması varsayılan msj yazma ve okuma uygulaması olsa beğendim onu

isml 10

Üye
süper olmuş ellerine sağlık

maxxis39

Üye
Öncelikle cfw ile çok ilgileniyorsun bunun için kutlarım seni :)

Ve sorumu sorayım. Şuan benim telefonda Furkan abinin cfw si olan tck v1 sp2 var. Biraz değişiklik olsun diye bunu denemek istiyorum. Fakat bunu direk TCK nın üstüne kursam olur mu yoksa orjinal 5800 yazılımına döndürüp mü tekrar belle'i atmam lazım ?

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan mazelock uygulamasını telefonun orjinali haline getirebilirmiyiz bu mümkün mü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cfw ile çok ilgileniyorsun bunun için kutlarım seni :)

Ve sorumu sorayım. Şuan benim telefonda Furkan abinin cfw si olan tck v1 sp2 var. Biraz değişiklik olsun diye bunu denemek istiyorum. Fakat bunu direk TCK nın üstüne kursam olur mu yoksa orjinal 5800 yazılımına döndürüp mü tekrar belle'i atmam lazım ?

teşekkürler... üzerine kur sorun yaşamazsın kardeşim

---------- Eklendi @ 21:05:24 ---------- Yazıldı @ 21:03:57 ----------

hakan mazelock uygulamasını telefonun orjinali haline getirebilirmiyiz bu mümkün mü ?

mazelook u ekstradan kurup telefonun kendi tuş klidini kapatıp onu kullanabilirsin ama telefonun orjinaliyle yer değiştiremezsin...

Üst Alt