5800 da birşey keşfettim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim telefonum exe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yeni birşey keşfettim: Müzik dinlemek için hoparlör koymuşlar o_O

Astrosman

Astrosman

Üye
Helal be kardeşim.. Arkadaşlar tarihe geçiriyoruz sayın burakfbz yi :D

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
.......

teoomann

teoomann

Üye
hiçkimse kusura bakmasın ama yaptığınız çok ayıp başkalarıyla dalga geçmek için hepiniz sıradamı bekliyorsunuz yazık çok yazık...

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Fevkalade ! :D Teşekkürler hocam

---------- Eklendi @ 21:21:03 ---------- Yazıldı @ 21:19:08 ----------

Yeni birşey keşfettim: Müzik dinlemek için hoparlör koymuşlar o_O
Anana küfür yemek istemiyorsan defol burdan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim. Benim bilmediğim birşeydi. Nedenide şu ben hep handy taskman kullandım bugüne kadar. Hiç dahili taskmanı açmamiştim. Geçenlerde format attım handy yi yüklemedim. O yüzden bu dediğim şeyi yeni fark ettim. Sonuçta öğrendim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Burak kardeşım kesinlikle dalga niyetiyle söylemedim. Hiç bir arkadaşın da bu niyetle yorum yaptığıni zannetmiyorum . Eger öyle anlaşılmışsam senden özür dilerim.

barisclermont

barisclermont

Üye
Burak kardeşım kesinlikle dalga niyetiyle söylemedim. Hiç bir arkadaşın da bu niyetle yorum yaptığıni zannetmiyorum . Eger öyle anlaşılmışsam senden özür dilerim.
:alkis:alkis:alkis
Bilmemek ayip degil ki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
dalga geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim. Benim bilmediğim birşeydi. Nedenide şu ben hep handy taskman kullandım bugüne kadar. Hiç dahili taskmanı açmamiştim. Geçenlerde format attım handy yi yüklemedim. O yüzden bu dediğim şeyi yeni fark ettim. Sonuçta öğrendim.

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır, biz birbirimizle gülüp geçiyorduk :) Gülecek şeylerin az olduğu günümüzde en küçük birşeyle bile gülmeye çalışıyoruz. Dalga geçme niyetli değildir kimse :)

irfan0202

Üye
ordinaryus burakfbz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dalga geçecek bir durum yok arkadaşlar size komik gelebilir bende güldüm açıkcası ama rencide etmeye gerek yok benim arkadaşımdada var 5800 anlıyor telefondan hack yapıyor ev ekranları falan yüklüyor geçen gün telefonu elimdeydi aynı dediği gibi menü tuşuna basılı tuttup bi uygulamaya basılı tutup kapat dedim ( çoktandır kullanmadığım için hatırlamıyorum galiba böyleydi ) o da onu bilmiyormuş mesela çok şaşırdı olabilir böyle şeyler ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zamanında tema efektlerini kapatınca telefonun hızlandığını bilmiyordum ben. Şimdi CFW yapıyorum. Nerden nereye. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben hala cfw atmasını öğrenemedim ağalar somuru:

quigleyarman

quigleyarman

Üye
İbretlik

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Buldum buldum!
Cep telefonu diye birşey varmış :aha:

DDorlion

DDorlion

Üye
Gülmekten düştüm aşağıdan yazıyorum :aha::aha::aha::aha::aha::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt