T.C.K v1 Final İçin Logo Çalışmaları | Anket Hazırlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu cevap banamı rambo kardeş ? logo önerisi demişin bende vizeler var birden okudum hemen yapım dedim :S

kmesne kardeşime :) Sen doğrusunu yapmışsın :yuru :tşk: resim için :oke:

---------- Eklendi @ 17:26:02 ---------- Yazıldı @ 17:24:24 ----------

@strokee: Senin kullanıcı adını ve resmini konuya oylama konusu için ekliyorum. Biraz daha resim arkadaşlar :yuru

mstf_l

mstf_l

Üye
strooke'nin ki benim daha çok hoşuma gitti

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ama benim resmime yorum yok o kadar emek harcadim odev yapiyodum :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Senin resmin kalbimizde :tebessüm:

anılbaran

anılbaran

Üye
|-)

x-scarface

x-scarface

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tek kelime harika :d: iki buçuk yaşında yiqenim var ver keçeliyi eline sana mona lisa çizsin :D ama bizden bi nane olmaz :naughty:

dimi :D Photoshop ustası arkadaşım var Adobe CS5 ile yapıyor söyleyeyimde azıcık yapsın :D

strokee

Üye
kardeşim ne demek aslen web tasarım ve programlama işim ama vize döneminde oldugum için elimden gelen bu kadar oluyo bir yandan da şirket te işler var alın bir tane daha logo umarım begenilir emegenize karşılık olarak birşeyler verebiliyorsam ne mutlu allah kimsenin emegeini boşa cıkarmasın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mükemmel olmuş :alkis Çok çalışmışsın Allah razı olsun :alkis Sınavlarında kolaylık dilerim :)

strokee

Üye
amin sagol da girmiyorum ya grafik tasarım olduğu için çizim ya sürekli :-) sagolun daha iyisinı yapmak isterim ama bir sürü çizim var ya onunla uğraşıyorum

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Boşver, alt tarafı bir logoydu sen en iyisini yaptın, kendi çizim işlerinle uğraş :oke:

strokee

Üye
olsun kardeş forum için sorun mu ya finale hocalara ayar çekerim ya siz emek harcar iken böyle elimizden gelen birşeyi vermemek hak yemiş gibi olur tsk birşey verebildik ise ne mutlu bana da forum üyelerine de sizden de allah razı olsun

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler :)

strokee

Üye
Buyur Rambo Kardeş bir tane daha gelsin logo nede olsa yapan yok anlamadım sadece yararlanma amaclımı kullnıyorlar forumu yaa şaştım :D

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Buyur Rambo Kardeş bir tane daha gelsin logo nede olsa yapan yok anlamadım sadece yararlanma amaclımı kullnıyorlar forumu yaa şaştım :D

ben yaptım ya :vur

strokee

Üye
kardeş sen istisnasın ya istisnalar kaideyi bozmaz ya emeğine sağlık senin de

ByTester

ByTester

Üye
üstad bence her 55 cfw yapıyon ya telefon basına 5 logo koy

sercan5835

sercan5835

Üye
bi logoda ben hazırlayayım...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt