Admin Olmuşum Oha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
Naylon rütbe :islik bi ara bende gireyim elimdeki programlar yeterli ama yapan arkadaşlar var :d: eğer işlerimi bitirebilirsem kendime bi tuğgenerallik felan alayım :d:

SHS

SHS

Üye
Fotoşopun kurulumu zahmetli, içinde yüzlerce ayar seçenek vs. var. Paint.net en işe yarayanları derleyip toplamış :oke:

İlk Chip CD'sinde görmüştüm zamanında. Düşünün CD döneminde daha :D O zamanlar Paint.Net için, ABD li bir yazılım geliştirici grubun, windows'un paint programını geliştirerek bunu çıkardıkları yazıyordu :naughty:

hangi versiyon sendeki? eski yama son versiyona olur mu acep :d:

mstf_l

mstf_l

Üye
kandırdım demesen anlamayacaktım az daha iyi ki demişsin

Revengeful

Emekli Yönetici
helal olsun

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Süpersin panpa :yuru

spy ghost

spy ghost

Üye
photoshop'u kurmak ve gerekli işlemleri :islik tamamlamak bir saatimi alıyor toplam :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Paint.Net 5dk da kuruluyor :gul:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Twitter

Twitter

Üye
Gerçek dışıda olsa bu bölümde Adminliği yaşamak ve yaşatmak çok güzel , tadını çıkart/çıkartalım :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sana 5 dk.lığına adminlik verdim. Güzel durdu. Sonra eski rütbeni geri ekledim :ehe

E tabi sen o 5dk içerisinde admin olduğunu bilmediğin için keyfini süremedin :d:

• Beğen
Tepkiler: Twitter

Hasan

Üye
Bana da yapın ama banli üye olmak istiyorum:ehe

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
Sana 5 dk.lığına adminlik verdim. Güzel durdu. Sonra eski rütbeni geri ekledim :ehe

E tabi sen o 5dk içerisinde admin olduğunu bilmediğin için keyfini süremedin :d:
abi derimki rütbeye göre mesaj sayısı versene şimdi gerçekçi durmuyor şöyle daha gerçekçi dursun :d:

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
handler paylaş bütün forumda olursun :D

Twitter

Twitter

Üye

Gerçekten bilmiyordum Admin olduğumu söyleseydiniz ya 5dklığna da olsa tadını çıkartırdım :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bazen rütbe yazıyorum bi bakıyorum türbe yazmışım :kop:

spy ghost

spy ghost

Üye

Hasan bu sadece fotoğrafta kalsın hee ona göre :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Adem beni bi admin yap kardeşim :D

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Admin banlanır mıymış :d:

(Ozan abi kızmaz umarım :ehe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt