TheeBeLaa
Üye
rapçi nasıl olunur (ciddi konu:D)
Arkadaşlar bir süre rap dinlemekten usanacak duruma gelmiştim hep ceza hep sago şu kenidini rapçi sananları saymıyorum hani şu isimlerine mc yazanlar rap söylerkençok iyiydim diyer şarkıalrda sesim ... gibiydi ama hızlı söylerken çok iyiydi okulda müzikçi kora için herkeze caddelerde rüzgarı falan okuyabilrisiniz dedi herkez okudu bende ceza medceziri oukdum hoca begendi tabi koraya aldı arkamdaki çocukta kendi versiyonuınu çıakrmış galiba kendinden söz yazmış benim adım şöyle böyle bieşyler söyledi hoca almadı neyse bunu görünce celallendim nelan bu herkez rapçi 12,5yaşındaki çocukbile rapçi olmuş [video]p://www.youtube.com/watch?v=-n2gen-aFm8&feature=player_embedded#at=112[/video]
ee onlar olurda ben olmazmıyım dedi ps bilgisi var pc bilgisi var fotograf çılık var birde rapçilik olsun dedim bunu yapıldıgın program ıfalan merak ediyom aslında bebeden olursa bizden hayli hayli olur.
ee onlar olurda ben olmazmıyım dedi ps bilgisi var pc bilgisi var fotograf çılık var birde rapçilik olsun dedim bunu yapıldıgın program ıfalan merak ediyom aslında bebeden olursa bizden hayli hayli olur.

gerizekalı dicemde kızarlar diye demiyorum hee
kendini çok büyük görüyosun diyolar yav bunları dinleyeceğime manga dinlerim hayko dinlerim iyi ozaman bizde grup kuralım flstudiodan birimiz ayarlar birimiz söyler birimiz yazarız okadar koaly değil bu işler gerçek repcilerin hakkına giriyoalr b3nce