belle 8 şubatta bizlerle :)

Sponsorlu Bağlantılar

atakan25

atakan25

Üye
hafıza kartı + belle king olacak :D

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Hayırlı olsun şimdiden :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bunu göreli çok oldu beh. bekliyoruz.

LimePie

LimePie

Üye
hadi bakalım hayırlısı çıksında bi arkadaşlar yeni yazılım çıkıyor galiba nokia carla ile donna googleden buldum bir bakın isterseniz

SilentOne

SilentOne

Üye
baktım ama birşey anlamadım :D

mmb7982

mmb7982

Üye
bilmiyorum dikkat çekildimi ama verilen linkte şu ifade mevcut (Türkçesi) :

[h=1]Nokia N8, E7, X7, E6, E7 ve C6-01: telefonu Nokia Belle yükseltilebilir[/h]
burada c7-00 neden belirtilmemiş?

umarım unutulmuştur :(((((

AмσηR@

AмσηR@

Üye
iki tane E7 yazmıslar biri C7 olacaktır :) bizim telefonlarada gelecek, görsellik olacak bi süre nokiadan dert yakınmamıs olacagız o kadar :) gelsinde bi hayırlısıyla az bi bare değişiklik olsun.

fayzteck

fayzteck

Üye
Bu carla ile donna hakkında resmi bi açıklama var mı ? Nokia son Belle dememiş miydi :S sonrasında çıkıcak yazılımlar service pack tarzında iyileştirmeler olucak denmişti.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnim tahminime gore carlada gelir bize sonra biter diye düşünüyorum

eftal

eftal

Üye
Arkadaslar dun teknosaya gıttım ve c6 01 ınceledım bırde baktımkı yenı nesıl c6 01 lere belle yuklenmıs versıyonda 111 06 030du galıba hatırladıgım kadarıyla ve gercekten guzel bır ısletım sıstemı gorunus tema ve menuler arası gecısler hızlandırılmıs ve ek olarak yenı ıcerıkler eklemısler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar nokia yazılım güncelleme sunucusu su anda calısmıyo sizce neden olabilir acaba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende yarın bi media markt a uğrayım bakalım nedir durum

n000k

n000k

Üye
Bu carla ile donna hakkında resmi bi açıklama var mı ? Nokia son Belle dememiş miydi :S sonrasında çıkıcak yazılımlar service pack tarzında iyileştirmeler olucak denmişti.
bir sürü konu açıldı ve cevaplandı bu sorular.. araştırırsanız cvbını google dada bulursunuz.. ama size kısa ve öz bir açıklama... Carla 1 ghz cihazlar için çıkacak. Donna da çift çekirdekliller için çıkacak.. yani anlıycan senin tel belle ndi!!! o kadar.. gerisini kaldıramıycak.yani 2 yıl içinde mort olcak..ama şunu söyleyebilirim.. carla ve donna da çok geç gelcek o tellere.. Nokia alışkanlık yaptı çünkü, toparlayamıyor sistemleri ve hep geç çıkarıyor.. bizde bekliyoruz ha çıkcak ha çıkcak diye..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Carla Cfw olarak gelir ruslar sayesinde :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Büyük ihtimal gelir içiniz rahat olsun.

FastBreaker

FastBreaker