Fener sınırları zorluyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Fener sınırları zorluyor!
Fenerbahçe Yönetimi, Lille'den Sow ve Juventus'tan Krasic transferleri için yoğun mesai harcıyor. Sarı Lacivertli yönetimin teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği transfer listesinde bölgelerinde 1 numaralı adaylar olan iki futbolcu için sınırları zorluyor.

Aykut Kocaman'ın forvet için verdiği raporda "Uzun yıllar en üst seviyede faydalanabiliriz" ibaresi bulunan Lille'in Senegalli golcüsü Moussa Sow için Fransız kulübünün 12 milyon Euro bonservis bedeli istediği pazarlıkların kıran kırana devam ettiği öğrenildi.

Sarı Lacivertli Yönetimin mevcut ekonomik şartları göz önüne alarak bu transferi en uygun fiyata bitirmeyi düşündüğü, bonservis bedelinin istenilen seviyeye çekilememesi halinde transfer listesindeki alternatif isimlerle görüşme kararı alındığı gelen haberler arasında. Sow için kiralama formülünü de gündeme getiren Fenerbahçe Yönetiminin, Fransız Kulübünden ret yanıtını aldıkları bildirildi.

Moussa Sow, transferinin gerçekleşememe ihtimalinde sarı lacivertlilerin daha önce anlaşmaya vardıkları Borges ile temasa geçmeleri bekleniyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın transfer istediği sağ kanat mevkisi için ise Juventus'ta forma giyen Krasic için girişimlerini sürdürdükleri, bu transferin olması halinde Dia için gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşündekleri öğrenildi.

Krasic konusunda Fenerbahçe Yönetimi'nin kiralık, Juventus Yönetimi'nin ise satılık formulü üzerinde ısrarcı oldukları bildirildi.

Sarı Lacivertlilerde Alper Potuk transferinde ise oyuncunun kulübün istediği rakamları kabul ettiği ve imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı gelen haberler arasında.

greenmile

greenmile

Üye
2sini alirsak muthis olur gercekten

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sow iyi bir santrafor ama süratli değil ...
Krasic gerçekten müthiş . :oke:

Burak_36

Üye
Ikiside iyi

Consul9

Consul9

Üye
Krasici her Avrupa takımı istiyor bir Turk takımına gelecegini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: India
arslansem

arslansem

Üye
Sow hayatta gelmez hayal kurmayın

greenmile

greenmile

Üye
kulübü satarsa adam neden gelmesin bence siz dua etmeyin sanki messiyi almaya çalışıyoruz.

haltie

haltie

Üye
Fenerbahçe şike iddiaları ve küme düşmeyle anılırken bu tarz piyasası olan futbolcuları almaya çalışması yersiz.Geleceklerini sanmıyorum gelecek olanda iddia ediyorum para için gelir.Bienvenu ziegler tarzında oyuncuları alabilir ama.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Fenerbahçe şike iddiaları ve küme düşmeyle anılırken bu tarz piyasası olan futbolcuları almaya çalışması yersiz.Geleceklerini sanmıyorum gelecek olanda iddia ediyorum para için gelir.Bienvenu ziegler tarzında oyuncuları alabilir ama.

Size gelen yıldızlar para için gelmiyor mu zannediyorsun Halit :ehe

Açıkcası ben sow un yerine daha kaliteli bir oyuncu istiyorum. Sow ağır bir adam ...
Bize yırtıcı ve süratli bir forvet lazım ...

haltie

haltie

Üye
Şunu söyleyebilirim Q7 sadece para için gelmedi:)Taraftar onu rakip formayken alkışladı taraftarı ve ülkeyi biliyor.Sadece para demek yanlış olur.Ama genelde para için gelirler doğrudur.Sonuçta meslekleri;)Beşiktaş avrupa kupalarında mücadele ediyor bunun içinde gelecek adam var.Ya da sezon başı fener şampiyonlar ligine direkt katılıyordu bunun içinde gelecek oyuncu var.Her şey her zaman para değil.

arslansem

arslansem

Üye
Hala daha çözemediniz mi olayı?İyi futbolcu bu ülkeye gelmez.Ya yaşı geçmiş olacak ya ağır sakatlık geçirmiş olacak ya kulübünde gözden düşecek vs... Çok istisnadır bunun dışındakiler.Adam genç ve geleceği var enayi mi Türkiye'ye gelsin.Ya olmalı ya da çok uçuk para almalı ki gelsin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
başlığa bakınca harbiden ronaldo geliyor zannettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt