sen ne bekliyor dun ?sağol ama bu tatmin edici değil![]()

şimdi android diyecem ama android olan telefonların 700 tl liklerinden özellik kesmişler telefon özellik olarak kötü oluyor nokia istiyorsan c7 veya c6-01 700 tl ye alına bilecek telefonlar.yaw kardeş var ya kafam allak bullak2 aydır telefonlarla uğraşıyorum kazıklanmakta istemiyorum 700 lira civarında iyi bişey almak istiyorum samsung tan sıkıldım nokia ya transfer olmak istiyorum
sence ne yapayım bi akıl ver
sağol ama bu tatmin edici değil![]()

multitasking ne belki biliyordurum ama ingilizce terimlerle aram pek yok
701 işlemci ram konusunda 2 katı
dünyanın en parlak ekranına sahip
symbian belle ve carla güncellemesini alacak
gelecek için daha iyi bir seçim yeni oyun uygulama vs ne olursa olsun sorunsuz çalıştıracak kasma yapmayacaktır
multitasking de c7 den çok daha başarılı
e daha nolsun
----------Eklendi @ 22:52:49 ---------- Yazıldı @ 22:51:03 ----------
hem senin o önemsemedigin işlemci ram farkı çok şey değiştirir 256 mb ve 512 ram pc için bile düşünmen yeter![]()

multitasking ne belki biliyordurum ama ingilizce terimlerle aram pek yok![]()
8mp veya üzeri
android veya nokia(symbian)
çift flash
multitasking özelligi çok önemli !
ve son olarak iyi bir hafıza+internet hızı
yine 701 e kaldım gibi gözüküyor![]()

n9 al sen8mp veya üzeri
android veya nokia(symbian)
çift flash
multitasking özelligi çok önemli !
ve son olarak iyi bir hafıza+internet hızı
yine 701 e kaldım gibi gözüküyor![]()

n9 al sen![]()
oha yaw 
evet ben diyordum bu gün sordum buralar kazıkmış biraz
o telefon 1700TL civarında diyolardıoha yaw
![]()

o telefon 1700TL civarında diyolardıoha yaw
![]()

eridim bittim atomlarıma ayrışıyorumc8 çıkmadı ama resimde 1 çalışması var home ve arama tuşlarının dokunmatik olması da süper olur gerçekten normalde ben sürekli telefon değiştiririm ama şimdi uzun ömürlü kaliyeli bi şey almak istiyorum malum artık güncellemeler çıktı tefon yeni gibi oluyor
----------Eklendi @ 23:12:15 ---------- Yazıldı @ 23:09:15 ----------
OKADAR PARA OLSA C7 DE ALIRIM 701 DE![]()

c8 çıkmadı ama resimde 1 çalışması var home ve arama tuşlarının dokunmatik olması da süper olur gerçekten normalde ben sürekli telefon değiştiririm ama şimdi uzun ömürlü kaliyeli bi şey almak istiyorum malum artık güncellemeler çıktı tefon yeni gibi oluyor
----------Eklendi @ 23:12:15 ---------- Yazıldı @ 23:09:15 ----------
OKADAR PARA OLSA C7 DE ALIRIM 701 DE![]()
ya şimdi onu soracaktım en yeni modelde neden pr1.4 olsunki?
yalnız o c8 resminin fake olduğu çok belli eğer yeni bitelefon olsa belle yle çıkardı hadi en kötü ihtimal anna ikon olurdu
ya şimdi onu soracaktım en yeni modelde neden pr1.4 olsunki?
Zaten bu deneme arkadaşlar dış görünümü yeter şunun ya denilene göre işletimi nokıa carol mu ne o olacakmış alfabetik ya isimleri